Masumlar Apartmanı'nda Gülben'e saldırı! Anıl onu terasa götürüp istediklerini yaptırdı

Başrollerinde Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah, Tansel Öngel, Birkan Sokullu ve Ezgi Mola gibi isimlerin yer aldığı TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 20 Nisan salı akşamı yayınlanan yeni bölümünde tüm sırlar açığa çıktı. Kazan dairesinde tutulan kişinin Han olduğu ortaya çıkarken Yağmur'un hastası Anıl, apartmana gelerek Gülben'e saldırır. Gülben'i terasa kapatan Anıl istediklerini yaptırdı.

TRT1'in sevilen yapımlarından olan Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah, Tansel Öngel, Birkan Sokullu ve Ezgi Mola'nın başrollerini paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisi ekrana getirilen yeni bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitledi.

Han'ın kazan dairesine kilitlediği kişi Tansel Öngel'in hayat verdiği Naci karakteri çıktı. Han'ın Naci'ye zorla ilaç verdiği anlar dikkat çekerken onu tedavi ettirmek için Amerika'da bir doktor ayarlamıştır. Han'ın 'Safiye'yi ömür boyu görmek için Amerika'ya gidip tedavi olmalısın. O kadar masraf yaptım. Tedaviyi kabul et seni hemen bırakayım ve git. Sonra da gel ve Safiye'yi bir daha hiç bırakma' sözleri dikkat çekerken Naci artık ona inanmamaktadır.

Esat ise Han ile kavga etmesinin ardından kafasını dinlemek için ortadan kaybolmuştur. Esat, Gülben'i arar ve onunla buluşmak ister. Ona aşkını ilan edeceği an Han, Gülben'i arar ve konuşmaları yarıda kesilir.

Diziye son olarak dahil olan Selim Can Yalçın'ın hayat verdiği Anıl karakteri ise geceye damga vurdu. Psikiyatrist Yağmur'un kliniğinde Han ile kavga eden Anıl onu takıntı haline getirerek ailesini takip etmeye başlar. Esra'yı kazan dairesi kapısında başına vurarak bayıltan kişinin de Han değil Anıl Saran olduğu ortaya çıktı.

Anıl, Gülben'i izlemektedir ve fırsatını bulduğu an apartmana girer. Anıl, Gülben'i karşısında görünce onu sıkıştırır ve terasa çıkarır. Anıl, Gülben'e zorla saçlarını açtırırken o esnada eve gelen Han, kardeşini aramaya başlar.

Öte yandan Naci de duvarda olan çivi sayesinde ellerindeki iplerden kurtulurken Anıl'ın Gülben'e ne yapacağı ise merak konusu oldu.