Masumlar Apartmanı'nda gerçekler ortaya çıktı! Safiye, Naci'nin kazan dairesinde tutulduğunu öğrendi

Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah, Tansel Öngel, Birkan Sokullu ve Ezgi Mola gibi isimlerin başrollerini paylaştığı TRT1'in sevilen yapımlarından olan Masumlar Apartmanı 4 Mayıs salı akşamı yeni bölümü ile ekrana getirildi. Esat, Gülben'e aşkını ilan ederken Han, Naci'yi doktora götürürken apartmanda babasına yakalanır. Safiye, babasının 'Naci geldi, Han'ın yanında' demesi üzerine koşarak aşağı indi. Han, Naci'yi kazan dairesine saklarken Naci, klarnet çalarak varlığını Safiye'ye gösterir.

Yayınlandığı her bölümü ile hem reytinglerde hem de sosyal medyada zirve olan TRT1'de ekrana getirilen başrollerinde Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah, Tansel Öngel, Birkan Sokullu ve Ezgi Mola'nın rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisi 4 Mayıs salı akşamı yeni bölümü ile izleyenlerin beğenisine sunuldu.

Masumlar Apartmanı'nın son bölümünde; Han, İnci'nin zorlaması ile Esat ve Gülben'in yemeğe çıkmasını kabul ederek Safiye'den gizlemek için yardım eder. Han, hep birlikte yemeğe gittiklerini söyleyerek Gülben'i evden çıkarır.

Esat, yemekte Gülben'e 'Kız arkadaşım olur musun?' sorması üzerine yıllardır ona aşık olan Gülben, gözyaşlarına hakim olamaz. Gülben, babasının rahatsızlandığı haberini almasının ardından hızla eve döner. Esat, vedalaşma esnasında Gülben'i yanağından öper.

Naci, kızı için tedavi olmayı kabul eder ve Han onu zorla tuttuğu kazan dairesinden çıkarır. İkili hastaneye giderken o esnada babası merdivenlerden iner ve Naci'yi görmesiyle bağırmaya başlar.

Safiye, duyduğu seslerin ardından evden çıkarken babası, Naci'nin Han'ın yanında olduğunu söyler.

Safiye büyük bir hızla aşağı inerken Han, Naci'yi yeniden kazan dairesine kapatır. O esnada Naci, en sevdikleri şarkıyı klarnetiyle çalar.

Safiye, şarkıyı duymasının ardından Naci'nin kazan dairesinde olduğunu anlar.