Masumlar Apartmanı'nda büyük sürpriz: Sezen Aksu konuk oluyor

Her Salı farklı bir sürpriz ile ekranlara gelen Masumlar Apartmanı dizisi bu hafta da fragmanı ile izleyenleri heyecanlandırdı. TRT 1 kanalının sevilen dizisi merakla beklenen 20. bölümünde Sezen Aksu'yu konuk edecek.

Başrollerinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı, 2 Şubat Salı akşamı yayınlanacak bölümünde Sezen Aksu’yu konuk edecek. Yayınlandığı her hafta milyonları ekran başına kilitleyen dizinin bu haftaki sürprizi izleyenleri şaşırttı. Namı diğer Minik Serçe’nin, ‘Masumlar Apartmanı’ dizisi için bestelediği şarkı ilk kez yeni bölümde dinlenecek.

SEZEN AKSU’NUN YENİ BESTESİ İLK KEZ O SAHNEDE DUYULACAK

Her hafta yayınlanan dikkat çekici bölümleri ile çok konuşulan Masumlar Apartmanı dizisi bu hafta da adından söz ettirecek. Usta sanatçı Sezen Aksu’nun seslendirip bestelediği yeni şarkısı ‘Affet’ ilk kez dizi ile görücüye çıkacak. Şarkının Naci ve Safiye'nin geçmiş günlerini anımsadığı sahnede çalacağı iddia edildi.

MASUMLAR APARTMANI’NDA NELER OLACAK?

Geçtiğimiz Salı yayınlanan bölümde İnci, Safiye’nin bulunduğu eve gelin gelmişti. Han ile yaşamak onu ne kadar motive etse de Safiye’nin eziyetleri onu daha ilk günden umutsuzluğa sürükledi. Han, İnci’yi rahat ettirmek için her şeyi yapar ancak Safiye’nin planları başkadır. Safiye, İnci’ye eziyet etmekle meşgulken Naci’den gelen bir sürpriz, kalbine gömdüğü duyguları tekrar canlandırır. Gülben evdeki dengeleri korumaya çalışırken, Neriman ise Ege ve Gamze’nin birlikteliğinin acısını henüz atlatamaz. Gülru’nun gitmeden önceki son hamlesi, Safiye’ye yıllar önce kapattığı bir kapıyı yeniden açtırır.