Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda'dan Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir kitabı daha dizi oluyor... Camdaki Kız'ın senaryosu bitti

Ekranların en sevilen ve sezonun en çok izlenen dizileri ‘Masumlar Apartmanı' ve ‘Kırmızı Oda'dan sonra Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir kitabı daha dizi oluyor. Uzun zamandır üzerinde çalışılan ‘Camdaki Kız' kitabından uyarlama dizi için hazırlıklara başlandı. Dizinin yönetmen koltuğunda ‘Kadın' dizindeki başarısıyla anılan Nadim Güç oturacak. Merakla beklenen dizinin şubat sonunda sete başlaması bekleniyor.

Yeni sezonda reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. Kitaptan uyarlanan ve gerçek hayatta yaşanmış olaylardan esinlenen diziler, oyuncu kadrosu ve hikayesi ile izleyicileri oldukça duygulandırmıştı.

Bu iki projenin başarısının ardından Budayıcıoğlu'nun bir kitabının daha diziye çevrileceği duyuruldu. ‘Camdaki Kız’ isimli kitabın senaryoya çevrilmesi uzun uğraşlar sonucu bitti. Merakla beklenen dizinin cast çalışmaları hızlandı, şubat sonunda sete de geçiş yapılacak.