Masumlar Apartmanı yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Masumlar Apartmanı 28. bölüm ne zaman?

Başrollerini Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı yeni bölümü bu hafta yayınlanmadı. TRT 1 yayın akışı da bu bağlamda değiştirildi. Salı akşamlarına damgasını vuran, Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi adlı eserinden uyarlanan dizi ekranlara gelmeyince izleyiciler akıllı telefonlarına sarıldı. Peki, Masumlar Apartmanı yeni bölümü neden yok?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı salı akşamları izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisi bu hafta izleyici karşısına çıkmadı. Bunun üzerine "Masumlar Apartmanı neden yok?" sorusu gündeme geldi. Peki, Masumlar Apartmanı yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

MASUMLAR APARTMANI YENİ BÖLÜMÜ NEDEN YAYINLANMADI?

Masumalar Apartmanı dizisi Türkiye - Letonya maçı nedeniyle yayınlanmadı. Konuyla ilgili TRT resmi hesabından açıklama geldi. Yapılan açıklamada: "Masumlar Apartmanı'na en masum gerekçeyle bir hafta ara! Bu akşamki yeni yayın akışımız: 20.00 - Rafadan Tayfa: Göbeklitepe sinema filmi. 21.45 - Türkiye - Letonya karşılaşması. Haydi #BizimÇocuklar, 3'te 3 olsun!" ifadelerine yer verildi. Dizinin yeni bölümünün haftaya yayınlanması bekleniyor.