Masumlar Apartmanı izle tek parça! Masumlar Apartmanı 32. son bölüm full izle!

Masumlar Apartmanı 32. bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Gerçek bir hayat hikayesi olan ''Masumlar Apartmanı'', Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun ''Madalyonun içi'' romanından esinlenerek hazırlanan dizi reytinglerde büyük başarı kaydediyor. Diziye geçtiğimiz haftalarda dahil olan yeni karakterler ile hikayenin nasıl şekil alacağı merak ediliyor.

Başrollerini Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın paylaştığı dizinin yeni bölümü dün akşam TRT1 ekranlarına geldi. Sevilen ve reyting rekortmeni olan dizi Masumlar Apartmanı bu hafta da izleyicileri ekrana kilitleyecek. Dizide bu akşam Han, başındaki dertlerin hangi biriyle uğraşacağını bilemezken İnci'yle Barış arasındaki samimiyet karşısında çileden çıkacak...

MASUMLAR APARTMANI 32. BÖLÜM İZLE KESİNTİSİZ!

Masumlar Apartmanı Anıl kimdir? Masumlar Apartmanı'nın Anıl'ı Selim Can Yalçın kaç yaşında, nereli?

MASUMLAR APARTMANI 32. BÖLÜM ÖZETİ

Han, başındaki dertlerin hangi biriyle uğraşacağını bilemezken İnci'yle Barış arasındaki samimiyet karşısında çileden çıkar. Hikmet isteme hazırlıkları için herkesi seferber eder ve sonunda tüm aile toplanıp Memduh'un evine giderler. İnci'nin yeni işinin kutlama yemeğini fırsat bilen Gülben ve Neriman ise farklı planlar yapar. Ancak herkes dışardayken Hikmet'in gizlice yaptığı bir şey büyük bir krize yol açar. Bu kriz, Han'ın radikal bir karar almasıyla sonuçlanır. Han'ın emrivakisi, Safiye'yi delirme noktasına getirir. Naci ise tedavi konusunda Han'ın istediklerini yapacağını söyler. Ancak bir şartı vardır.

Masumlar Apartmanı'nın Barış'ı Cem Avnayim kimdir? Masumlar Apartmanı Barış kimdir?

GEÇEN HAFTA NE OLMUŞTU?

Han, olayların ardından daha sert önlemler almak zorunda kalır. Gülben ise Anıl'la yaşadıklarının şokunu atlatmaya çalışırken bir yandan da Han'ın Esat'ı ondan uzaklaştırmak için yaptığı şeyin ağırlığıyla ezilir ve radikal bir karar alır.

Neriman, Gamze'yi üzmemek için Ege'yle ilişkilerini bir süre daha gizli tutmak ister fakat işler beklediği gibi gitmez. Safiye, ne yapsa Naci'yi aklından çıkaramaz ve yaşadığı hayal kırıklığını hiç beklenmedik birine anlatır.

İnci'nin yeni işe başlaması ve evdekilerin sorunlarının üstüne bir de Anıl'ın eklenmesi, Han'ın kendini iyice köşeye sıkışmış hissetmesine sebep olur. Gülben'e iyice kafayı takan Anıl ise yeni planını devreye sokar.