Masumlar Apartmanı son bölüm izle full, kesintisiz! Masumlar Apartmanı 62. bölüm izle tek parça!

Masumlar Apartmanı 62. bölümü bu akşam ekrana geliyor. Gerçek bir hayat hikayesini anlatan Masumlar Apartmanı'nda bu hafta Naci, Safiye'nin doktorla görüşmeye başladığını öğrenir ve o umutla Safiye'ye özel bir hediye gönderir. Ancak bu hediyenin Safiye'nin yarasını kanatacağından habersizdir...

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı bu akşam 62. bölümü ile ekrana geliyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Safiye zor anlar yaşamıştı, Doktor Hanım ise evine gelmişti. Dizide bu hafta Safiye, başta doktoru kabul etmeye dirense de sonunda Manolya hanım bu direnci aşmayı başarır. Gülben, ablasına bebek haberini verir ancak henüz diğerlerine söylemeye hazır değildir.

MASUMLAR APARTMANI 62. BÖLÜM İZLE

MASUMLAR APARTMANI 62. BÖLÜM ÖZETİ

Safiye, başta doktoru kabul etmeye dirense de sonunda Manolya hanım bu direnci aşmayı başarır. Gülben, ablasına bebek haberini verir ancak henüz diğerlerine söylemeye hazır değildir.

Naci, Safiye'nin doktorla görüşmeye başladığını öğrenir ve o umutla Safiye'ye özel bir hediye gönderir. Ancak bu hediyenin Safiye'nin yarasını kanatacağından habersizdir.

Han, Ceylan'ın hayatında biri olduğuna inanmasa da işin aslını öğrenmek için onu adım adım takip eder.

Gördükleri ise hiç hoşuna gitmeyecektir. Han'ın içindeki karanlık onu yavaş yavaş ele geçirirken işler de kontrolden çıkmaya başlar.