Masumlar Apartmanı 44. bölüm özeti, dizide neler oluyor? Masumlar Apartmanı 44. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Masumlar Apartmanı 44. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Masumlar Apartmanı dizisi heyecan dolu yeni bölümü ile ekrana kaldığı yerden devam ediyor. Her yeni tanıtım fragmanında ilgiyi üzerinde toplamayı başaran Masumlar Apartmanı 44. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Masumlar Apartmanı dizisi 44. yeni bölüm fragmanı şimdiden seyirciden büyük beğeni topladı. Aşk, intikam, dram yüklü senaryosu ile izleyenleri kendine hayran bırakan Masumlar Apartmanı 44. yeni bölümde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. İşte Masumlar Apartmanı dizinin yeni bölüm fragmanı ve özet detayları...

Masumlar Apartmanı yeni bölümüyle 26 Ekim Salı akşamı 20.00'de TRT 1'de.

MASUMLAR APARTMANI 44. BÖLÜM FRAGMANI


MASUMLAR APARTMANI DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Safiye, yaşadığı hayal kırıklığının ardından beklenmedik şekilde canlı ve neşelidir. Naci ise içinde bulunduğu çıkmazı çözebilmek için çaresizce çırpınır.

Gülben, Safiye'nin halinden endişe duysa da elinden bir şey gelmez. Bir yandan da Şennur ve eltileriyle geçireceği günü sorunsuz atlatabilme derdindedir. Ancak yüzleşmek zorunda kalacağı bazı gerçekler onu daha da derin bir endişeye sürükleyecektir. Sonunda korkularından kurtulmak için attığı adım, belki de hayallerinin sonu olacaktır.

Ceylan'ın dönüşü, Han'da hiç kapanmamış bir yarayı yeniden kanatır ve hıncını Rüya'nın yaralarına sebep olan kişiden çıkarır.