Masumlar Apartmanı 40. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Masumlar Apartmanı 39. bölümde neler oldu?

Gerçek bir hayat hikayesi olan ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun ''Madalyonun içi'' romanından esinlenerek hazırlanan Masumlar Apartmanı yeni sezon bölümleri heyecanla bekleniyor. Masumlar Apartmanı dün akşam 39. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. TRT 1'in reyting rekortmeni dizisinde neler yaşandığı büyük bir heyecanla bekleniyor...

Masumlar Apartmanı dün akşam 39. bölümü ile ekrana geldi. İnci'nin ölümü ile tüm hayatı değişen Han ve kardeşlerinin bu bölümde neler yaşayacağı izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Dizide yaşananlardan sonra Safiye, eve bir başkasının girmiş olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Evdekileri Rüya'nın getirdiği mikroplardan korumak adına radikal bir önlem alır.

MASUMLAR APARTMANI 39. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA

MASUMLAR APARTMANI 40. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Masumlar Apartmanı 40. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandıktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

MASUMLAR APARTMANI 39. BÖLÜM ÖZETİ

Yaşananlardan sonra Safiye, eve bir başkasının girmiş olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Evdekileri Rüya'nın getirdiği mikroplardan korumak adına radikal bir önlem alır. Safiye çaresizlik içinde çırpınırken ev halkı durumu düzeltmek için bu sefer farklı bir yol izler.

Esat, Gülben'e sürpriz bir ziyaretçi getirir. Han ise yeniden kendi dünyasına saklanmayı seçer. Ancak artık otelden ayrılma vakti gelmiştir. Rüya sadece Han'ı değil, ailesini de yakından gözlemlemektedir. O sırada yaşanan bir gelişme, olayların seyrini değiştirir.

MASUMLAR APARTMANI YENİ SEZON KONUSU

Gerçek bir hayat hikayesi olan "Masumlar Apartmanı", Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun "Madalyonun içi" romanından esinlenerek hazırlandı.

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci'nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci'nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han'ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben'in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. "Aşk", İnci ve Han'ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?