Masumlar Apartmanı 29. son bölüm full izle! Masumlar Apartmanı 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı son bölümün bitmesi üzerine izleyicilerin yakın takibine alındı. 13 Nisan Salı günü yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan Masumlar Apartmanı dizisi izleyenlerine keyifli dakikalar yaşattı. Son bölümde Gülben'in yaşadığı soruna çözüm arayışına giren İnci, ona yardım etmek için bazı adımlar atar. Ancak her zamanki gibi Safiye'yle karşı karşıya gelir. İşte Masumlar Apartmanı 29. bölüm izleme linki ve 30. bölüm fragmanı ile ilgili detaylar...

Salı günlerinin sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 29. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar'ın paylaştığı dizinin 29. bölümünde İnci'nin Neriman hakkında öğrendiği bir gerçek, olayların seyrini değiştirir ve Han duruma müdahale eder. Peki, Masumlar Apartmanı 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

MASUMLAR APARTMANI 30. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimiz içerisine eklenecektir.

MASUMLAR APARTMANI 29. BÖLÜM ÖZETİ

Neriman'ın kaçma teşebbüsü başta Han olmak üzere herkesi şoke etmiştir. Safiye tam bir kriz halindedir. Evde durumlar iyice gerilir. İnci'nin Neriman hakkında öğrendiği bir gerçek, olayların seyrini değiştirir ve Han duruma müdahale eder. Neriman, her şeyden vazgeçmiş, hayatla bağlarını koparmış gibidir. Ege ise hem Neriman'ı hayal kırıklığına uğratmanın hem de ona ulaşamamanın sıkıntısıyla çaresizce çırpınır.

MASUMLAR APARTMANI 29. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Gülben'in yaşadığı soruna çözüm arayışına giren İnci, ona yardım etmek için bazı adımlar atar. Ancak her zamanki gibi Safiye'yle karşı karşıya gelir. Yağmur'un hastalarından biriyle yaşadığı karşılaşma, Han'ın canını sıkar. Esra ise Esat'a ulaşamadığı için başına bir şey gelmiş olma ihtimalini düşünmeye başlar. Kafasındaki şüphe son derece korkutucudur ancak gerçeğe ulaşmak için bu korkunun onu durdurmasına izin vermez.