Masumlar Apartmanı 21. son bölümde neler yaşandı?

Masumlar Apartmanı 21. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Yaşanmış, gerçek hayat hikayelerinden senaryolaştırılan dizi güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin muhteşem değişimi izleyenleri sevindirirken, hüzünlendirdi. Masumlar Apartmanı 21. bölümde yaşananlar...

Masumlar Apartmanı 21. bölümü ile TRT 1'de yayınlandı. Her salı akşamı ekrana gelen yapımda Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar gibi isimler yer alıyor. Bu hafta Naci ve Safiye buluşacak. Dizide heyecanlı dakikalar yaşanacak. Masumlar Apartmanı 21. son bölümde neler yaşandı?

MASUMLAR APARTMANI 21. BÖLÜM NASIL İZLENİR?

Masumlar Apartmanı 21. bölümü ağıdaki link üzerinden izleyebilirsiniz.

MASUMLAR APARTMANI 21. BÖLÜM İZLE!

MASUMLAR APARTMANI 21. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Safiye, dünya için küçük, kendi için büyük olan o ilk adımı atmıştır artık. Ev halkı Safiye'nin değişimiyle yıllardır belki de ilk kez umutlanır. Yukarıda ise hiç umulmadık biri, günlüğe bakar ve Naci'nin hastalığını öğrenir.

Ege ise Neriman'la arasını düzeltme çabası içindedir ancak Neriman karşılık vermez. Ancak ikisinin arasındaki durumu fark eden biri, Ege ve Neriman'ı bir araya getirmek için bir hamle yapar. İnci, Han'dan sakladığı sırrı daha fazla içinde tutamaz ve itiraf eder.

Bunu öğrenen Han, öfkesini dizginleyemez. Safiye ise sözleştikleri saatte, apartmanın girişinde heyecanla Naci'nin gelişini bekler.