Masumlar Apartmanı 20.bölüm fragmanı yayında mı? Masumlar Apartmanı 20. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır?

Masumlar Apartmanı 20.bölüm fragmanı son bölümün ardından merak edildi. TRT 1'in fenomen dizisi reyting rekoru kırarken, olay örgüsü izleyiciyi etkiliyor. Geçen hafta İnci, Han'a boşanma davası açmıştı. Bunun üzerine büyük yıkıma uğrayan Han'ı ailesi toparlıyor. Masumlar Apartmanı 20.bölüm fragmanı yayında mı? Masumlar Apartmanı 20. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır?

Masumlar Apartmanı 20.bölüm fragmanı yayınlanan son bölümün ardından ekrana verilecek. Büyük bir izleyici kitlesi bulunan dizinin oyuncu kadrosunda Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar yer alıyor.  19. bölümünde dün akşam Han, İnci’nin kararının ardından perişan hale düşmüştür. Gülben, Safiye ve Neriman Han'ın moralini düzeltmek için çırpınır. Masumlar Apartmanı 20.bölüm fragmanı yayında mı? Masumlar Apartmanı 20. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır?

MASUMLAR APARTMANI 20.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Masumlar Apartmanı 20.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman gelince haberimize eklenecektir.

MASUMLAR APARTMANI 19. BÖLÜMDE ÖZETİ

Han, İnci’nin kararının ardından perişan haldedir. İnci de Han’dan farksız bir durumda değildir ancak kararının da arkasındadır. Evdekiler Han’ın moralini düzeltmek için çırpınırken Neriman okulda Ege ile tartışır. Tartışma sırasında Ege’nin ağzından kaçırdığı bir şey Neriman’ı şoke eder. Ancak Ege’nin sonraki hamlesi Neriman’ı yıkar.

Ablasının ve Han’ın sevdiklerinden ayrı kalmalarına dayanamayan Gülben, Han ve İnci’yi bir araya getirmek için hiç umulmadık birinden yardım ister. İnci’nin kaldığı yeri öğrenen Han, son bir kez konuşmak için çabalar. Evdeki düzeni eski günlere döndürme çabasındaki Safiye, Naci hakkında öğrendiği yeni bir gerçekle yüzleşir. Naci ise çaresizlik içinde Gülru’ya son isteğini söyler.