Masumiyet dizisi yayın tarihi değişti

Fox TV ekranlarına hızlı bir giriş yapan ancak Sadakatsiz ve Kuruluş Osman dizileri karşısında beklenen reytingi elde edemeyen Masumiyet hakkında final yapacağı yönünde iddialar gündeme geldi. Başrollerinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan'ın rol aldığı Masumiyet dizisi Yasak Elma'nın sezon finali yapmasının ardından yerine geçerek pazartesi gününe alındı. Fox TV resmi Twitter hesabından Masumiyet'in pazartesi gününe geçtiğini duyurdu.

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Fox TV'de ekrana getirilen Masumiyet dizisi bekleneni karşılamadı. Yayınlandığı Çarşamba akşamı Sadakatsiz ve Kuruluş Osman diziler karşısında reyting savaşında geride kaldı.

Magazin kulislerinde Masumiyet dizisinin final yapacağı konuşulurken Çarşamba günü yayınlanacak bölümün ardından akıbeti belli olacaktı. Ancak Masumiyet dizisi Fox TV'nin Çarşamba günkü yayın akışından kaldırılınca final yaptığı iddiaları yeniden gündeme geldi.

Fox TV'de ekrana getirilen ve reytingleri altüst eden dizisi Yasak Elma 10 Mayıs pazartesi akşamı sezon finali bölümü ile ekrana getirildi. Ekran macerasına kısa bir ara veren Yasak Elma'yla birlikte pazartesi günleri boş kaldı.

Fox TV Masumiyet ile ilgili radikal bir karar aldı. Yayın günü değişen Masumiyet Yasak Elma'nın boşluğunu doldurmak için pazartesi gününe alındı.

Fox TV'de resmi Twitter hesabından paylaşımda bulunarak Masumiyet'in günün değiştiğini duyurdu. Pazartesi günleri ekrana gelecek olan Masumiyet'in reytinglerde yükselişe geçip geçmeyeceği şimdiden merak konusu oldu.