Masum dizisi 473. yeni bölüm fragmanı yayına girdi! Masum 473. bölümde neler olacak?

Masum dizisi 473. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan Masum 473. yeni bölümü fragmanı ile yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Masum dizisi 473. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Masum dizisi yeni bölüm için nefesler tutuldu. Merakla beklenen Masum 473. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Türk televizyon izleyicisinin gözdesi olan, her içi her gün reyting rekoru kırmayı başaran Masum dizisi yayına giren 473. yeni bölüm fragmanı ile şimdiden seyirciden büyük beğeni topladı. Peki dizinin yeni bölümünde izleyiciyi neler bekliyor?

MASUM 473. BÖLÜM FRAGMANI - 8 TEMMUZ


Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum dizisi yeni bölümleriyle her gün 15:30'da Kanal 7 ekranlarında.

473. Bölüm

GOPİ VE RİKİ KARŞI KARŞIYA

Masum'da bugün Riki annesini bozguna uğratmaya çalışır. Gopi ise ona bir dans düellosu teklif eder. Riki öz annesine kurduğu tuzakta başarılı olacak mı?

Riki Kokila'nın kendisine olan zaafını fark eder ve onu kendi tarafına çekmeye çalışır. Gopi'den para istediğini fakat onun kendisine kızdığını söyleyen Riki Kokila'nın kendisine yardım etmesini ister. Kokila'yı kandıran Riki, evde bir parti verir. Bu partiyi görünce öfkelenen Gopi ve Cagi ona bir ders vermeye çalışır. Riki'den kendisiyle dans etmesini isteyen Gopi ona kim kazanırsa diğerine istediğini yaptırabileceğini söyler. Dans sırasında Gopi'ye tuzak kuran Riki amacına ulaşabilecek mi?