Masum dizisi 431. yeni bölüm fragmanı yayında! Masum 431. bölümde neler oluyor?

Masum dizisi yeni bölüm için nefesler tutuldu. Merakla beklenen Masum 431. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Türk televizyon izleyicisinin gözdesi olan, her içi her gün reyting rekoru kırmayı başaran Masum dizisi yayına giren 431. yeni bölüm fragmanı ile şimdiden seyirciden büyük beğeni topladı. Peki dizinin yeni bölümünde izleyiciyi neler bekliyor?

Masum dizisi 431. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan Masum 431. yeni bölümü fragmanı ile yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Masum dizisi 431. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00'da Kanal 7 ekranlarında...

DARAM VE MİRA ARASINDA GERİLİM

Masum'da bugün Mansi Gopi'yi küçük düşürmek için bir parti düzenler. Naia ise Mira ve Daram'ın arasını açmak için bir tuzak hazırlar. Mira Daram'a masum olduğunu ispatlayabilecek mi?

MASUM 431. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


MASUM DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Mansi ailesiyle birlikte Modi evine yerleşmeye karar verir. Onun bu hamlesi Kokila ve Gopi'nin canını sıkar. Mansi yeni evinde arkadaşları için parti vermek ister. Partide Gopi'yi küçük düşürmek isteyen Mansi, onun yemekleri yapmasını sağlar. Öte yandan Mira'nın evinde ise Daram kızının kurduğu tuzağa düşer. Mira'nın polis memuruyla arasında bir şeyler olduğunu düşünen Daram, karısına çok sert davranır. Mira ise kocasının kendisini yanlış anladığını düşünürken Daram büyük bir kalp kırıklığı yaşar. Mira Daram'a masum olduğunu ispatlayabilecek mi?

GOPİ VE AHEM'İN ÖYKÜSÜ MASUM İLE KANAL 7'DE

Evlilikleri süresince birçok probleme göğüs geren Ahem ve Gopi'nin romantik öyküsü Masum ile izleyiciye aktarılıyor.

Başrollerini Devoleena Bhattacharjee ve Muhammed Nazım'ın üstlendiği, orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum ekranlarda fırtınalar estiriyor. Yönetmen koltuğunda Bhagwan Yadav ile Pawan Kumar'ın oturduğu ve yayınlandığı dönemde büyük bir ilgi gören Masum, nefes kesecek.

Birbirlerine kör kütük aşık olan Gopi ve Ahem'in hikayesinin anlatıldığı Masum saflığı, sevgiyi ve gerçek aşkı izleyicisine hissettirecek. Gopi'nin ailesi ölünce dayısı onu evlatlık alır ve onu öz çocuklarından ayırmaz. Gopi, sevecen kalbiyle herkesin dikkatini çeker. Okuma yazması olmayan Gopi, iyiliğin ve sevginin tüm engelleri aşacağını düşünür. Hikaye, Kokila Modi'nin oğlu Ahem için mükemmel bir gelin arayışı ile başlar. Kokila Gopi'yi gelini olarak seçer. Ahem, Gopi'nin okuma yazma bilmediğinden habersiz bu evliliği kabul eder. İlk başta zorunluluk olan bu evlilik daha sonra her iki genç için de büyük bir aşka dönüşür.