19 Mayıs Çarşamba Masum 423. bölüm özeti, dizide neler oluyor? Masum 423. yeni bölüm fragmanı yayında!

Masum dizisi 423. yeni bölümü ile ekrana kaldığı yerden devam edecek. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Masum'un yeni bölüm fragmanı büyük heyecanla takip ediliyor. Gerilim dolu sahneleriyle izleyenleri ekrana kilitleyen Kanal 7'nin sevilen dizisi Masum 423. yeni bölüm fragmanı ve özet ayrıntıları haberimizde.

Masum dizisi yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. 19 Mayıs Çarşamba günü ekrana gelecek olan Masum dizisi 423. yeni bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı. Peki Masum dizisinde neler olacak? İşte o ayrıntılar...

MASUM 423. BÖLÜM FRAGMANI


MASUM DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Premila Gopi'yi Shekar'ın evine gitmeye ikna eder. Yeni evine giden Gopi karşısında Mansi'yi görünce ne olduğunu anlayamaz. Mansi'nin Shekar'ın kardeşi olduğunu öğrenen Gopi büyük bir şok yaşar. Mansi Gopi için karşılama töreni düzenler. Kokila Gopi'nin yokluğuna alışamaz. Mansi ise Gopi'den intikamını almak için annesinin de desteğiyle harekete geçer. Gopi'ye zarar vermek isteyen Mansi evde ona tuzak kurar. Gopi yemek yapmak için mutfağa girdiğinde Mansi'nin kurduğu tuzak yüzünden ellerini yakar. Gopi başına gelenlerin Mansi yüzünden olduğunu anlayabilecek mi?

Cigar'ın bir anda kaybolmasının ardından herkes endişe içindedir. İş anlaşması için uğraşan Cigar'on ani kaybolmasının arkasında serserilerin ona saldırması vardır. Cigar'ı dövüp evrak çantasını alan adamlar çantayı gizemli kişiye verir.

Gopi ise Samar ile Cigar'ı aramaktadır. Premila bunu öğrendiğinde çok sinirlenir. Cigar kanlar içinde zar zor eve gelir. Onu bu halde görev ev halkı paniğe kapılır. Cigar bu olayın sorumlusu olarak Gopi'i gösterir.

MASUM DİZİ KONUSU NEDİR?

Birbirlerinden tamamen zıt olan iki kuzen Gopi ve Rashi'nin hikayesinin anlatıldığı Masum saflığı, sevgiyi ve gerçek aşkı izleyicisine hissettirecek. Gopi'nin ailesi ölünce dayısı onu evlatlık alır ve onu öz çocuklarından ayırmaz.

Gopi, sevecen kalbiyle herkesin dikkatini çeker. Okuma yazması olmayan Gopi, iyiliğin ve sevginin tüm engelleri aşacağını düşünür. Öte yandan Rashi ise annesi Urmila gibi çok akıllı ve açgözlüdür.

Hikaye, Kokila Modi'nin oğlu Aham için mükemmel bir gelin arayışı ile başlar. Kokila Gopi'yi gelini olarak seçer. Aham, Gopi'nin okuma yazma bilmediğinden habersiz bu evliliği kabul eder. Gopi ile başlayan bu serüven Rashi için de bambaşka sürprizlere gebedir.

Modi'nin oğlu Aham bunu kabul eder ancak Gopi'nin okuma yazma bilmediğinden habersizdir.

Senaryo: Gautam Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel