Masum 396. yeni bölüm fragmanı nefes kesti! Masum 396. bölüm özeti, dizide neler oluyor?

Masum 396. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Masum dizisinde Mira Vidya bebeğini himayesi altına alır. Pari ise Sona'nın Modi ailesiyle kaynaşmasından rahatsız olur. Pari yaptığı planla Sona'yı küçük düşürmeyi başarabilecek mi? Ekranların sevilen dizisi Masum 396. bölümü ile 22 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak.

Masum yeni bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ekranların sevilen dizisi Masum 396. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Hint dizisi Masum 396. ile kaldığı yerden devam ediyor. İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve özeti...

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum dizisi yeni bölümleriyle her gün 15:30'da Kanal 7 ekranlarında.

MASUM 396. BÖLÜM FRAGMANI


MASUM DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Vidya'nın başına gelenler herkesi şok ederken Mira kız kardeşine sahip çıkar. Daram'ın karşısına çıkıp onu nasıl sevdiğini anlayamadığını söyleyen Mira, kardeşine zarar veren herkese düşman olacağını belirtir. Onun sözleri karşısında yıkılan Daram büyük acı çeker. Öte yandan Pari, Sona'nın Gopi'yle çok iyi geçinmesine dayanamaz. Sona'nın aileye girmesini istemeyen Pari onların arasını bozabilmek için bir yol arar. Pari amacına ulaşabilecek mi?

Birbirlerinden tamamen zıt olan iki kuzen Gopi ve Rashi'nin hikayesinin anlatıldığı Masum saflığı, sevgiyi ve gerçek aşkı izleyicisine hissettirecek. Gopi'nin ailesi ölünce dayısı onu evlatlık alır ve onu öz çocuklarından ayırmaz. Gopi, sevecen kalbiyle herkesin dikkatini çeker. Okuma yazması olmayan Gopi, iyiliğin ve sevginin tüm engelleri aşacağını düşünür. Öte yandan Rashi ise annesi Urmila gibi çok akıllı ve açgözlüdür. Hikaye, Kokila Modi'nin oğlu Aham için mükemmel bir gelin arayışı ile başlar. Kokila Gopi'yi gelini olarak seçer. Aham, Gopi'nin okuma yazma bilmediğinden habersiz bu evliliği kabul eder. Gopi ile başlayan bu serüven Rashi için de bambaşka sürprizlere gebedir.

Senaryo: Gautam Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel