Masum 373. bölüm özeti, dizide neler oluyor? Masum 373. yeni bölüm fragmanı yayında!

Masum dizisi 373. bölümü ile 30 Mart Salı günü ekrana gelecek. Kanal 7 ekranlarında büyük ilgiyle izlenen Masum dizisinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Masum dizisi 373. bölümünde, Ahem'in ortadan kaybolması herkesi endişelendirir. Gopi her yerde Ahem'i arar.

Masum 373. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayına girdiği ilk günden beri büyük heyecanla izlenen ekranların sevilen hint dizisi Masum yine gerilim dolu bir bölüm ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Merakla beklenen Masum dizisi 373. yeni bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanmakta. İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve özeti...

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00'da Kanal 7 ekranlarında

AHEM KAYBOLUYOR

Masum'da bugün Mira ve Urmila Gora'ya karşı birlik olur. Öte yandan Ahem'in ortadan kaybolması herkesi endişelendirir. Ahem nerede?

MASUM 373. BÖLÜM FRAGMANI


MASUM 373. BÖLÜM ÖZETİ

Ahem'in ortadan kaybolması herkesi endişelendirir. Gopi her yerde Ahem'i arar. Gora'nın evindeyse Urmila onu büyük bir tuzağa düşürmeye çalışır. Gora'nın kendisini gizlice dinlediğini anlayan Urmila Daram ile Mira'nın buluşacağını söyler.

Duyduklarına inanamayan Gora Daram'a çok kızar. Ahem'den ayrılık mesajı alan Gopi gözyaşlarına boğulur. Hemen Ahem'i arayan Gopi telefonun mabette olduğunu öğrenir. Kayıplara karışan Ahem nerede?

Senaryo: Gautam Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Devoleena Bhattacharjee, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel