MasterChef 2021 ana kadroda kimler var? MasterChef Türkiye'de yeni yarışmacılar kimler?

MasterChef Türkiye'de ana kadro şekilleniyor. Tv8 ekranlarında yayına giren MasterChef Türkiye 2021'de bu kez yarışmacılar ana kadroya seçilebilmek için hünerlerini gösterdi. Yarışmada Danilo Zanna ile Somer Sivrioğlu jüri üyesi olarak Mehmet Şef'e eşlik ediyor. Peki MasterChef 2021 ana kadroda kimler var? MasterChef Türkiye'de yeni yarışmacılar kimler?

MasterChef Türkiye 2021 yarışma programı TV8 ekranlarında kaldığı yerden devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Masterchef'te yarışmacılar ana kadroya girmek için yarışıyorlar. Birbirinden farklı isimlerin ter döktüğü MasterChef Türkiye'de kimler ana kadroya girdi, kimler elendi, ana kadro kaç kişi oldu? soruların yanıtları merak konusu oldu.

MasterChef Türkiye 2021 sezonunda düelloların ardından ana kadro için mücadele devam ediyor. Ana kadro için ilk 6 yarışmacı birinci grupta belirlenmişti.

Bu sezon iki grupta final turu gerçekleştiriliyor. Final turunda seçilen 10 yarışmacı ile MasterChef Türkiye 2021 rekabeti devam edecek. Mehmet, Danilo ve Somer şefler, ilk grupta en iyi tabakları çıkararak ana kadroya giren 7 yarışmacıyı seçildi.

MASTERCHEF ANA KADROYA KİM GİRDİ?

MasterChef'te ana kadroya için mücadele eden yarışmacılar arasından Hamza Mercimek, üst tura çıkmaya hak kazandı. Tabaklardaki başarısı ile 7. yarışmacı oldu.

MATERCHEF BU AKŞAM KİM KAZANDI?

Pazar akşamı ikinci grup mücadelesi başlamış ve patlıcan kebabı yemeği sonrası seçilen 6 kişi arasından Şükrü ikinci grupta ana kadroya giren ilk isim olmuştu. İlk 6'ya kalan isimler: Aras, Hamza, Hasan, Selda, Lara ve Merve oldu. 9 Ağustos'ta ana kadroya giren isim ise Hamza Mercimek oldu.

MASTERCHEF 2021 ANA KADRO KAÇ KİŞİ?

TV 8'in sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de bu yıl ilk 5 yarışmacı açıklandı. Diğer 5 kişi için ise yemek yarışı sürüyor. Ana kadrodaki yarışmacılar:

* Fatma Polat

* Milhan Erdem

* Dilara Başaran

* İbrahim Cingözler

* Tunahan Ak

* Şükrü

* Hamza Mercimek

MASTERCHEF HAMZA KİMDİR?

Üçlü düellolarda jürinin dikkatini çeken Hamza Mercimek 24 yaşında. İstanbul'dan yarışmaya katılsa da aslen Bolulu'dur. Ailesinin de yemekle uğraştığını ifade eden Mercimek, Karaköy'de çalışıyor. Instagram hesabı @hamzamercimekk'tir. İkinci ilk 5 için mücadele eden yarıpşmacılar arasında ana kadro için rekabet ediyor.