Masterchef'te 13. yarışmacı kim oldu? 17 Ağustos Masterchef Türkiye'de dün akşam kim kazandı, ana kadroya kimler girdi?

MasterChef Türkiye'de ana kadroya giren 13. yarışmacının belirlediği gecede beklenen açıklama geldi. Final turu ile kaldığı yerden devam eden MasterChef Türkiye 2021'in 17 Ağustos Salı akşamı ekranlara gelen 40. bölümünde, kadroya dahil olan 13. yarışmacı belli oldu. Dünyaca ünlü Danilo, Somer ve Mehmet Şef'in karşısında hünerlerini sergileyen yarışmacılar arasından en kusursuz tabağı çıkaran isim ana kadroya dahil edildi. Peki Masterchef'te 13. yarışmacı kim oldu? 17 Ağustos Masterchef Türkiye'de dün akşam kim kazandı, ana kadroya kimler girdi?

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Masterchef Türkiye final turu devam ediyor. 17 Ağustos 2021 Salı akşamı yayına giren MasterChef'te yarışmacılar önlüğü kazanmak için jüri üyelerinin önünde, mutfakta hünerlerini sergiledi. İnternet aramalarında araştırılan "MasterChef'te kim kazandı, kadroya kim girdi? 17 Ağustos MasterChef 13. yarışmacı kim oldu?" sorusunun yanıtı haberimizde.

16 AĞUSTOS MASTERCHEF ANA KADRO İÇİN KİMLER YARIŞTI?

17 Ağustos 2021 MasterChef final turunda yarışan 4 yarışmacı şu şekilde:

* Yiğit

* Hüsnü

* Emre

* Mert

* Safanur

* Pelin

MasterChef Türkiye 2021'de ana kadro seçimlerinin heyecanı sürerken şefler final oyunu sonrası tadım yaptı ve kazanan isim açıklandı. Tabağı en iyi olan kişi ana kadroya giren 13. yarışmacı ve gecenin kazananı Mert oldu.. İşte ekrana gelen 40. bölümünde açıklanan 13. yarışmacı...

MASTERCHEF 2021 ANA KADRODA KAÇ KİŞİ VAR? 13. YARIŞMACI KİM OLDU?

MasterChef Türkiye'de bu yıl ilk 12 yarışmacı açıklandı. Diğer kalanlar için ise yemek yarışı sürüyor. İşte ana kadrodaki 12 yarışmacının isimleri...

1 - Fatma Polat

2 - Milhan Erdem

3 - Dilara Başaran

4 - İbrahim Cingözler

5 - Tunahan Ak

6 - Şükrü

7 - Hamza Mercimek

8 - Burcu Önal

9 - Görkem Demiral

10 - Hasan Biltekin

11 - Tahsin Küçük

12 - Eren Kaşıkçı

13. Mert Yılmaz

MasterChef Mert Yılmaz kaç yaşında, aslen nereli? MasterChef Mert kimdir?

MASTERCHEF MERT KİMDİR?

Saç rengiyle dikkat çeken MasterChef Mert yarışmaya Los Angeles'tan katılıyor. MasterChef Mert 29 yaşındadır ve yurt dışında şeflik yapmıştır. MasterChef Mert Bolu Mengenli'dir.