29 Ağustos 2021 MasterChef sezonun ilk elenen ismi kim oldu? MasterChef Türkiye'de kim elendi, kim gitti?

MasterChef Türkiye'nin 29 Ağustos 2021 tarihli yeni bölümünde eleme heyecanı yaşandı. TV8 ekranların sevilen yarışma programı MasterChef'te bu sezonun ilk elemesinin yapılacak olması eleme adaylarını huzursuz olmasına neden oldu. Kırımızı ve mavi takım arasındaki kıyasıya rekabet devam ederken eleme adayları Tunahan, Görkem, Hamza, Sefanur, Burcu, Tahsin arasından biri hayallerine veda etti. Peki MasterChef Türkiye'de kim elendi, kim gitti? 29 Ağustos 2021 MasterChef sezonun ilk elenen ismi kim oldu?

MasterChef'de sezonun ilk elenen ismi 29 Ağustos 2021 Pazar günü belli oldu. MasterChef 2021'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Dün akşam ekrana gelen MasterChef son bölümde Kırmızı takım ve Mavi takımı arasında kıyasıya bir rekabet daha yaşandı. Haftanın başından beri oynanan dokunulmazlık mücadelesinin ardından günün kazananı ve eleme adayları açıklanıyordu. Elemeye kalan Tunahan, Görkem, Hamza, Sefanur, Burcu, Tahsin arasından biri yarışmaya veda etti . Peki MasterChef'de sezonun ilk elenen ismi kim oldu, yarışmaya kim veda etti?

TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye'de kıyasıya mücadeleler devam ediyor. Her bölümünün büyük bir merakla beklenildiği MasterChef Türkiye'nin bu bölümünde hayallerine ilk veda eden isim açıklanacak.

Bildiğimiz üzere kırmızı ve mavi takımlar kıyasıya bir yarışa başlamış ancak mavi takım hiç bir oyunu kazanamayarak şok yaşatmıştı. 6 yarışmacının eleme adayı olduğu Masterchef Türkiye'de elenen isim mavi takımdan olacağı belli oldu. Dün akşam dış çekim yapılmış ve kazanan yine kırmızı takım olmuştu. Çok geriden gelmesine rağmen rakibini yenen kırmızılar haftayı kayıpsız kapatmış oldu.

Pazar günü gerçekleştirilecek olan eleme oyununda bir yarışmacı veda ederken onun yerine ise bu akşam yapılacak yedek kadro oyunundan bir isim gelecek.

ELEME GECESİNDE İLK YEMEĞİN ANA ÜRÜNÜ BEYAZ PEYNİR

MasterChef Türkiye'e eleme gecesinin ilk yemeğinde kullanılacak ana ürün belli oldu. Yarışmacılar, coğrafi işaretli bir ürün olan Ezine beyaz peyniriyle şeflere bir tabak hazırlayacak.

MASTERCHEF TÜRKİYE KİM ELENDİ VE VEDA ETTİ?

MasterChef'te elemeye kalan isimler arasında günün elenen ismi belli oluyor. İkinci tura kalan Görkem, Hamza ve Tahsin oldu.

29 Ağustos 2021 tarihinde TV8'de ekrana gelen MasterChef Türkiye'de sezonun ilk elenen ismi Görkem Demiral oldu.

Mavi takımda Fatma ve Hasan dışındaki herkes eleme adayı oldu.

ELEME ADAYLARI

Tunahan

Görkem

Hamza

Safanur

Burcu

Tahsin

29 Ağustos Pazar akşamı gerçekleştirilecek olan yeni bölümde gecenin kaybeden ve elenen yarışmacısı şefler tarafından belirlenecek. Bu sezon formatta bazı değişiklikler yapılmış ve her Cumartesi yedek yarışmacılar arasında bir oyun oynanır ve eleme öncesi katılacak olan isim belli olmaktadır.

MasterChef Burcu Önal kimdir, elendi mi? MasterChef eleme adayı Burcu Önal aslen nereli, kaç yaşında?

MasterChef Tahsin Küçük kimdir, elendi mi? MasterChef eleme adayı Tahsin Küçük aslen nereli, kaç yaşında?

MasterChef Görkem Demiral kimdir, elendi mi? MasterChef eleme adayı Görkem Demiral aslen nereli, kaç yaşında?

MasterChef Hamza Mercimek kimdir, elendi mi? MasterChef eleme adayı Hamza Mercimek aslen nereli, kaç yaşında?