MasterChef Türkiye'de kaptanlık yarışını kim kazandı, takımlar nasıl oluştu? 15 Kasım MasterChef'te ana kadroya kim girdi?

MasterChef'te elenen isimler arasında iki isim yarışmaya geri döndü. 15 Kasım MasterChef Türkiye'de kaptanlık yarışı ile birlikte haftanın mavi ve kırmızı takımları oluşturuldu. TV8 ekranların sevilen yarışma programı MasterChef'te ana kadroya geri dönen yarışmacı kim oldu, kaptanlık yarışında kazanan isim kim oldu, takımlar nasıl şekillendi? Detaylar ve yeni gelişmeler haberimizde.

MasterChef Türkiye'de yeni haftayla birlikte yarışmada sürpriz gelişmeler yaşandı. Kaptanlık yarışı ile birlikte haftanın takımları belirlenirken MasterChef'te yarışmaya veda eden isimler arasından ana kadroya iki isim geri alındı. Peki MasterChef'te ana kadroya kim girdi, kaptanlık yarışında kim kazandı, takımlar nasıl oldu?

MasterChef Türkiye'de on üçüncü hafta kaptanlık oyunu ile başladı. Azize'nin elenmesiyle on kişi kalan yarışmacılar, kaptanlık oyununda karşılaştı. 15 Ekim Pazartesi bölümünde MasterChef kaptanlık oyunu yemeği donut idi. Şeflerin istediği sekiz çeşit birbirinden farklı donutları en iyi yapan isim kaptanlık oyununu kazandı ve bu haftanın Mavi takım kaptanı oldu.

KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef'te bu akşam kaptanlık oyunu oynandı. Şeflerin yarışmacılardan istediği ürün donut idi. Yarışmacılar, sekiz tane birbirinden farklı donut yapmak için çalıştı. Verilen süre ise 50 dakika. Süre sonunda şefler tadım yaparak başarılı bulduğu isimleri öne çağırdı. Eren, Hasan ve Burcu en başarılı üç isim idi.

MAVİ TAKIM KAPTANI KİM OLDU?

Kaptanlık oyununda en iyi donut yapan isimler Burcu, Eren ve Hasan oldu. MasterChef 2021'de kaptanlık oyununu kazanan Eren oldu.

KIRMIZI TAKIM KAPTANI KİM OLDU?

Bu hafta kaptanlık oyununu kazanarak Mavi takım kaptanı olan Eren, bir hafta boyunca mücadele edeceği Kırmızı takım kaptanı olarak Dilara'yı seçti

TAKIMLAR NASIL OLUŞTU?

TAKIMLAR NASIL OLUŞTU?

MasterChef'te Mavi takım kaptanı Eren ile Kırmızı takım kaptanı Dilara, stratejik isimleri takımlarına almaya çalıştı. İlk olarak Eren'in seçimi ile başlayan takımlar şu şekilde oluştu;

MAVİ TAKIM: Eren kaptan), Burcu, Hasan, Safanur, Pelin

KIRMIZI TAKIM: Dilara (kaptan), Tahsin, Eren, Araz

MASTERCHEF 2021 SON 10 YARIŞMACISI!

MasterChef dokuzuncu haftasında yarışacak son on bir isim; Araz Aknam, Burcu Önal, Dilara Başaran, Eren Kaşıkçı, Hasan Biltekin, Mert Yılmaz, Pelin Zaman, Safanur Bol, Sergen Özen, Tahsin Küçük...

MASTERCHEF'TE ANA KADROYA KİM GERİ DÖNDÜ?

MasterChef Türkiye'de bu hafta yarışmadan elenen isimler arasından ana kadroya iki isim geri alındı.

MasterChef Türkiye'de bu akşam ana kadroya girecek iki isim belirlendi. MasterChef'ten elenen yarışmacılar, kendilerine verilen şansı iyi bir şekilde değerlendirmeye çalıştı. Ana kadroya girecek isimler iki turda belirlendi. İlk turda Şıhıl Mahşi yemeği yapıldı. Bu turda en lezzetli tabağı çıkaran Azize oldu ve elendikten bir gün sonra yarışmaya yeniden dahil oldu. Ana kadroya giren Azize, Mavi takıma girdi.

Ana kadro oyunu ikinci turunda istenen yemek narenciyeli ördek göğsü idi. Süre bitiminde yemeği hazırlayamayan Fatma, değerlendirilmeye alınmadı. Şeflerin tadımı sonrasında Görkem ve Hamza'yı öne çağırdı.

Daha başarılı yapan ve ana kadroya girmeyi başaran Görkem oldu. Görkem kırmızı takım kadrosuna dahil oldu.

1- Azize

2- Görkem