TV8 MasterChef'te 1. ve 2. eleme adayları kim oldu? MasterChef'te kim kazandı, dokunulmazlığı kim aldı?

TV8 ekranların sevilen yarışma programı MasterChef'te oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası haftanın ilk eleme adayları belirlendi. MasterChef Türkiye'de 12 haftanın ilk takım oyununda vegan yemekleri yapıldı. Kırmızı ve mavi takım arasında yaşanan dokunulmazlık oyununda kazanan takım belli oldu. Hemen ardından haftanın iki eleme adayı belirlendi. Peki MasterChef'te elemeye kimler kaldı, dokunulmazlığı kazanan isim kim oldu?

MasterChef yarışma programında haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Kırmızı ve mavi takım arasında kıyasıya bir mücadele yaşanırken, nefes kesen sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen MasterChef Türkiye'de 9 Kasım tarihli haftanın ilk eleme adayları açıklandı. Peki MasterChef'te haftanın ilk eleme adayları kim oldu? Dokunulmazlığı kim kazandı?

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de bu akşam Mavi takım ile Kırmızı takım, ilk takım oyununda karşı karşıya geldi. Şefler, oyun öncesinde yapılacak yemekleri açıkladı. Vegan mutfağı konulu menüde beş çeşit yemek var. Verilen süre ise bir saat. Yarışmacılar, vegan mutfağına ait yemekleri en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Şeflerin kritik tadımı ile gecenin kazanan takımı belli oldu. Mavi takım, 5-0 skorla ilk dokunulmazlık oyununu kazandı. Gecenin en iyi yemeği sarma yaprağında bakla sarma seçildi.

9 KASIM MASTERCHEF YEMEKLERİ VE KAZANANLAR

Şefler haftanın ilk dokunulmazlık oyununda vegan mutfağından yemeklerin yapılmasını istedi.

- Kereviz Böreği kazanan takım : Mavi takım

- Karnıbahar Köftesi kazanan takım : Mavi takım

- Köz Biberli Hıngal kazanan takım : Mavi takım

- Bakla Dolma kazanan takım : Mavi takım

- Orman Meyveli Vegan Brownie kazanan takım : Mavi takım

SONUÇ : MAVİ TAKIM 5 - 0 KIRMIZI TAKIM

Haftanın ilk oyununu Mavi takım kazanmış oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef'te ilk dokunulmazlık oyunu sonrasında kaybeden Kırmızı takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfağa girdi. Verilen ana ürün balkabağı oldu. Eleme potasına girmek istemeyen yarışmacılar, şeflerin istediği yemeği kusursuz şekilde yapmaya çalıştı. Verilen kırk dakika süre sonunda şefler, tadım yaptı. Sergen, Azize ve Burcu finale kalan isimler oldu. Arkadaşlarına göre daha başarılı bir tabak çıkaran Burcu, bireysel dokunulmazlığı kazanan isim oldu.

MASTERCHEF'TE 1. ve 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Bireysel dokunulmazlık oyununda üç başarılı tabak çıkaran Sergen, Burcu ve Azize oldu. Bu isimler arasında gecenin en iyi yemeğini yapan Burcu, bireysel dokunulmazlık kazandı. Onun potaya gönderdiği Araz ise haftanın ilk eleme adayı oldu.

Burcu 1. eleme adayı olarak Araz'ın ismini verdi. Yapılan oylama sonucu 2. eleme adayı ise Azize oldu.

1. eleme adayı : Araz

2. eleme adayı : Azize

MASTERCHEF'TE ON İKİNCİ HAFTANIN TAKIMLARI

MAVİ TAKIM: Safanur (Kaptan), Eren, Hasan, Tahsin, Dilara, Pelin

KIRMIZI TAKIM: Mert (Kaptan), Sergen, Azize, Araz, Burcu