MasterChef'te bu hafta elemeye kimler kaldı? TV8 MasterChef'te haftanın eleme adayları kimler oldu, potada kimin ismi var?

MasterChef Türkiye'de ikinci takım oyunu sonrasında son eleme adayı açıklandı. TV8 ekranların sevilen yarışma programı MasterChef'de 11. haftanın son dokunulmazlık oyunu büyük bir mücadeleye sahne oldu. Haftanın ikinci takım oyununda Mavi takım ile Kırmızı takım karşı karşıya geldi. Peki MasterChef'te haftanın son eleme adayları belli oldu? MasterChef Türkiye'de bu hafta elemeye kimler kaldı?

MasterChef yarışma programında yine heyecan dolu bir oyun sonrası haftanın dördüncü ve beşinci eleme adayı belirlendi. 2021 MasterChef Türkiye'de karşı karşıya gelen mavi takım ile kırmızı takım arasında dokunulmazlık oyunu oynandı. Kaybeden takım arasında bir isim daha potaya yazıldı. İnternet aramalarında "MasterChef 3. eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı?" sorusuna yanıt arayanlar için detayları bu haberimizde derledik.

MAVİ TAKIMDAN DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA BİR İLK!

Mavi takım ve Kırmızı takım, MasterChef 2021'in on birinci haftasında son dokunulmazlık oyununda karşılaştı. Batman'ın Hasankeyf ilçesinde yapılan dokunulmazlık oyununda yöresel yemekler yapıldı. Yedi konuk tarafından yapılan oylama sonucunda Mavi takım, 20-15 skorla dokunulmazlığı kazandı.

Mavi takım, ikinci ve üçüncü dokunulmazlığı kazanarak haftayı 2-1 galip kapattı. İlk dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım, 1-0 geriden gelerek 2-1 bitirdiği hafta ile birlikte bu sezonda bunu ilk defa yapan takım oldu. Aynı zamanda oyunda yapılan yemeklerin hepsini 4-3 aynı skorla kazandı.

MASTERCHEF'TE BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef'te dün akşam dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık oyununa çıktı. Oyunda değerlendirme ürünleri verildi. Kırk dakikalık süre sonunda şefler, kritik tadımı yaptı. Gecenin en iyi yemeğini yapan Azize, bireysel dokunulmazlığı kazandı.

MASTERCHEF'TE 3. 4. ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef'te bireysel dokunulmazlık oyununda finale kalanlar Burcu, Sergen, Dilara oldu. Üç isim arasında ise en başarılı tabağı çıkaran Sergen, dokunulmazlığı kazandı. Sergen'in eleme potasına göndermeyi seçtiği Burcu, haftanın üçüncü eleme adayı oldu.

BEŞİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Azize, üç arkadaşı arasında Mert'i potaya gönderdi. Böylece Mert, haftanın beşinci eleme adayı oldu.

ALTINCI ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef son bölümde finalde Kırmızı takım için konsey toplandı. Hasan ve Sergen için yarışmacılar oylarını kullandı. Adı en çok yazılan Hasan, haftanın altıncı eleme adayı oldu.

MASTERCHEF'TE HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

1- Pelin

2- Emre

3- Burcu

4- Dilara

5-Mert

6- Hasan