MasterChef 5. eleme adayı kim oldu? 3 Eylül MasterChef'de kim kazandı?

3 Eylül'de MasterChef 2021 heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Dikkat çeken yarışmalarıyla izleyiciyi ekrana kilitleyen TV8'in sevilen programı MasterChef Türkiye'de bireysel dokunulmazlığı kazanan isim ile haftanın 5. eleme adayları belli oldu. İnternet aramalarında ''3 Eylül MasterChef kim kazandı? MasterChef 5. eleme adayı kim oldu?'' soruların yanıtlarına cevaben tüm detayları bu haberimizde derledik.

MasterChef yeni bir dokunulmazlık oyunu ile ekrana geldi. 3 Eylül 2021 tarihinde MasterChef Türkiye yarışma programında jüri üyelerin yarışmacılara yapmasını istediği yemek üzerinden değerlendirme yaptı. Günün sonunda merakla beklenen MasterChef'te haftanın eleme adayları ve dokunulmazlığı kazanan isim açıklandı. Peki 3 Eylül MasterChef'de kim kazandı? MasterChef 5. eleme adayı kim oldu?

MasterChef Türkiye 2021'de haftanın 5. eleme adayı bu akşam belli oldu. 3 Eylül Cuma akşamı ekrana gelen MasterChef 56. bölümde dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takımın altı yarışmacı, siyah önlükleri ile mutfağa girip dokunulmazlık mücadelesi verdi. Gecenin en iyi yaratıcı tabağını çıkaran isim, dokunulmazlığı kazanarak eleme potasına gönderdiği arkadaşını açıkladı.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'nin 3 Eylül akşamı ekranara gelen bölümünde, oynanan bireysel dokunulmazlık oyununun kazanan ismi açıklandı. MasterChef Türkiye 2021'de 3. haftanın 3. dokunulmazlık oyununu mavi takım kazandı ve kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyunu oynamak zorunda kaldı.

MasterChef Türkiye'de haftanın son bireysel dokunulmazlığında kazananı belirleyecek ana ürün elma oldu. Şefler, yarışmacılara 40 dakika süre verdi ve bu sürede yaratıcı bir yemek yapmalarını istedi. Farklı farklı lezzetli tabakların hazırlandığı bireysel dokunulmazlık oyununda kazanan İbrahim oldu.

MASTERCHEF'TE ELEME ADAYLAR KİMLER OLDU?

MasterChef Türkiye'de haftanın 4 eleme adayı önceden açıklanmıştı.

1- Emre

2- Fatma

3- Hasan

4- Dilara

MASTERCHEF'TE 5. ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef 2021'de bireysel dokunulmazlığı kazanan İbrahim oldu. İbrahim, eleme potasına Safanur'u göndermeyi seçti.

Emre Büber kimdir, kaç yaşında? 2021 MasterChef Türkiye'de eleme adayı Emre Büber aslen nereli, twitter ve instagram hesabı var mı

Fatma Polat kimdir, kaç yaşında? 2021 MasterChef Türkiye'de eleme adayı Fatma Polat aslen nereli, twitter ve instagram hesabı var mı

MasterChef Hasan kimdir? MasterChef Hasan Biltekin kaç yaşında, aslen nereli?

MasterChef Safanur Bol kimdir, kaç yaşında? MasterChef 5. eleme adayı Safanur Bol aslen nereli?