MasterChef'te dün akşam dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 12 Ekim MasterChef eleme adayı kim oldu?

MasterChef'te dün akşam dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazandığı belli oldu. Bu akşam ekrana gelen yeni bölümde Ege yöresine ait lezzetli tarifler ekrana gelecek. TV 8'nin severek takip edilen yarışma programı MasterChef'te dün akşam dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 12 Ekim MasterChef eleme adayı kim oldu?

MasterChef'te dün akşam dokunulmazlık oyununu kazanan takım hakkında araştırmalar hızlandı. TV 8'de ekrana gelene yemek yarışmasında bir hafta daha kalmak için mücadele devam ediyor. Dün akşam takım oyununda şefler yarışmacılardan Ege mutfağına ait tarifler istedi. Yemek için kolları sıvayan takımlar dokunulmazlık oyunu için mücadele verdi. Peki, MasterChef'te dün akşam dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 12 Ekim MasterChef eleme adayı kim oldu?

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef'te dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Dün akşam kıran kırana mücadelenin ardından kazanan kırmızı takım oldu. Dokunulmazlık oyununu ise mavi takımdan Tahsin aldı.

MAVİ TAKIM: Tahsin (kaptan), Eren, Emre, Burcu, Mert, Azize, Rabia, Pelin

KIRMIZI TAKIM: Sergen (kaptan), Hasan, Araz, Dilara, Milhan, Safanur, Ateş

HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef'in son bölümünde sıra dışı anlar yaşandı. Normalde dokunulmazlığı kaybeden takımda yapılan oylama ile belirlenen eleme adayı bu kez şefler tarafından seçildi. Kaptanlık oyununda yemeğini yetiştiremeyen yarışmacılara ceza veren şefler bu 6 ismin ceza oyunu oynayacağını açıkladı.

Sergen, Rabia, Araz, Milhan, Mert, Ateş'in ceza oyunu oynadığı etapta şefler yarışmacılardan mıhlama ve mısır ekmeği hazırlamalarını istedi. 45 dakikalık süre sonunda yapılan tadımın ardından şeflerin oybirliği ile aldığı karara göre eleme potasına Mert girdi. Böylece Mert haftanın ilk eleme adayı oldu.