2021 MasterChef'te bu haftaki eleme adayları kimler oldu? MasterChef'te potaya kim girdi?

MasterChef yarışma programında nefes kesen bir mücadele daha yaşandı. TV8'de hafta içi her akşam yayına giren MasterChef'te bugün son dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyunu sonrası haftanın eleme adayları açıklandı. Söz konusu programı takip edenler internet aramalarında ''MasterChef'te dokunulmazlığı kim aldı, elemeye kimler kaldı?'' sorularına yanıt aradı.

MasterChef Türkiye yarışma programında on altıncı haftanın mücadelesi devam ediyor. Kırmızı ve mavi takım arasından haftanın eleme adayları belli oldu. Jüri koltuğunda oturan Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun karşısına çıkan yarışmacılar eleme potasına girmemek için hünerlerini gösterdiler. Peki MasterChef'te 3. dokunulmazlığı kim kazandı? Haftanın eleme adayları açıklandı mı?

MasterChef Türkiye'de on altıncı hafta mücadelesi başladı. Bu akşam, 9 Aralık 2021 Perşembe günü 131. bölümü ekrana geldi.. Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın oturduğu programın takipçileri tarafından MasterChef eleme adayları ve dokunulmazlığı kazanan isim merak ediliyor. ..

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef'te haftanın son dokunulmazlık oyunu Kilis'te yapıldı. Beş çeşit yöresel yemek, yedi konuğa ikram edildi. Misafirlerin verdiği oylar stüdyoda sayıldı. Oyların sayımı sonrasında Mavi takımın ezici üstünlüğü ortaya çıktı. Genel skorda 24-11 kazanan Mavi takım, üçüncü dokunulmazlığı kazandı. Böylece, haftayı da 2-1 galip bitirdi.

Yapılan yemekler, konuklara ikram edilecek. Dokunulmazlığı kazanan takımı ise konukların vereceği oylar belirleyecek. Oyların sayımı sırasında stüdyoda nefesler tutulacak. Dokunulmazlığı kazanan takım, aynı zamanda haftayı galip bitiren takım olacak.

GÖRKEM'DEN MAVİ TAKIMI KIZDIRAN SÖZLER!

MasterChef Türkiye yeni bölümde dokunulmazlık oyunu öncesinde Görkem, sözleri ile takımını kızdırdı. Eleme adayı olan Görkem, "Bugün oynanan oyunu kimin kazanacağı önemli değil, hatta Kırmızı takım kazansın" dedi. Bu sözler üzerine Mavi takımda ilk olarak takım kaptanı Hasan tepki gösterdi. Hasan, Görkem'in bu düşüncesinde ciddi ise yemek vermeme hakkını kulanacağını söyledi.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANACAK?

Bireysel dokunulmazlık oyununda istenilen yemek, değerlendirme yemeği idi. Verilen ürünler ile yaratıcı tabak çıkarmak için yarışmacıların kırk dakikası vardı. Süre sonunda şefler, tadım yaparak gecenin en iyi yemeğini yapan ismin Burcu olduğunu açıkladı.

MASTERCHEF 2021 ELEME ADAYLARI KİMLER?

MasterChef Türkiye'de bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Mavi takım kazanmıştı. Kırmızı takımda bireysel dokunulmazlık alan Mert olmuş, oylama sonucunda ise potaya giren Eren, haftanın ilk eleme adayı oldu.

Dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takımda bireysel dokunulmazlık kazanan Burcu ile eleme adayı olan Eren dışındaki Mert ve Dilara için oylama yapıldı. Oylama sonucunda Mert ve Dilara'nın isimleri iki kez yazıldı. Bu durumda takım kaptanı Mert, potaya girecek ismi belirledi. Kendisi ve Dilara arasında seçim yapmak zorunda kalan Mert, üçüncü eleme adayı olarak kendisini gösterdi.