MasterChef'te mavi ve kırmızı takım nasıl oluştu? 2021 MasterChef'in bu haftaki kaptanları kim oldu, kim kazandı?

MasterChef Türkiye'de kaptanlık oyunu sonrasında haftanın mavi takım ve kırmızı takımlar oluşturuldu. Ekranların büyük ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef'te açıklanan takımlar arasında büyük bir mücadele yaşanacak. İnternet aramalarında yoğun bir şekilde araştırılan ''MasterChef'te 25 Ekim takım kaptanları kim oldu, bu hafta takımlar nasıl oluştu?'' soruların yanıtları ve yeni gelişmeleri bu haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz.

MasterChef haftanın kaptanları ve takımları açıklandı. Heyecanın kaldığı yerden devam ettiği MasterChef'te son elenen isim Rabia Nur Çamurlu oldu. Yeni haftayla birlikte TV8'de yayınlanan yemek yarışmasında yeni kaptanlar seçildi. Ardından mavi takım ve kırmızı takımlar belirldi. Peki MasterChef'te 25 Ekim takım kaptanı kim olacak? Yarışma programında bu hafta kırmızı ve mavi takımlar nasıl oluşacak?

MASTERCHEF'TE KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef'te onuncu haftanın ilk oyununda yarışmacılar kaptanlık için mücadele etti. Şeflerin bu oyunda yarışmacılardan istediği çiğköfte oldu. Mavi takım kaptanı olmak için yarışacak olan Yarışmacılar, en güzel, en lezzetli yemeği yapmak için hünerlerini sergiledi. Süre sonunda şefler, tadım yaparak başarılı yarışmacılardan Mavi takım için Ateş'i seçti. .

MAVİ TAKIM KAPTANI KİM OLDU?

Şefler, MasterChef 2021 yeni bölümde kazanan isimi belirledi. 25 Ekim Pazartesi günü kaptanlık oyununda Mavi takımın kaptanı Ateş oldu. Kırmızı Takım kaptanı ise Pelin seçildi.

HAFTANIN TAKIMLARI NASIL OLUŞTU?

MAVİ TAKIM: Ateş (Kaptan), Hasan, Araz, Tahsin, Burcu, Mert, Safanur

KIRMIZI TAKIM: Pelin (Kaptan), Emre, Eren, Dilara, Sergen, Azize,

MASTERCHEF 2021 SON ON ÜÇ YARIŞMACI

1- Hasan

2- Sergen

3- Tahsin

4- Araz

5- Dilara

6- Sefanur

7- Mert

8- Eren

9- Emre

10- Burcu

11- Azize,

12- Ateş

13- Pelin