MasterChef Türkiye'de 1. ve 2. eleme adayları kimler oldu? TV8 MasterChef'te kim kazandı, dokunulmazlığı kim aldı?

MasterChef Türkiye on birinci haftanın ilk dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayları belirlendi. Jüri üyeleri Mehmet, Solmaz ve Danilo'nun karşısına çıkan mavi ve kırmızı takım büyük bir mücadele verdi. İnternet aramalarında ''MasterChef'te 2 Kasım dokunulmazlığı kim kazandı? Haftanın ilk eleme adayı kim oldu?'' soruların yanıtları araştırılmaya devam ediliyor. İşte program ile ilgili gelen son detaylar...

MasterChef'te bu hafta oluşturulan mavi ve kırmızı takımın ardından ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Heyecanın dorukta olduğu bireysel dokunulmazlık oyunda kaybeden takım, iki eleme adayı çıkarmak zorunda. TV8 ekranların büyük ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye'de bu hafta bireysel dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı? soruların yanıtları haberimizde...

MasterChef Türkiye'de 2 Kasım Salı günü yeni bir dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar arasında kıyasıya bir mücadele yaşanacak. Jüri üyelerin karşısına çıkacak kırmızı ve mavi takım arasında kaybeden takım potaya iki isim yazdırdı.

MASTERCHEF'TE BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef 2021'de 2 Kasım Salı günü haftanın ilk dokunulmazlık oyunu mücadelesi yaşanacak. Şefler, yapılacak yemekleri açıkladı.

MasterChef 2021'de dokunulmazlık oyunu yine müthiş bir heyecan ve kıyasıya mücadele içinde geçti. Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım, bir kez daha mutfağa girdi. Bu sefer bireysel dokunulmazlık için takım arkadaşları ile kıyasıya mücadele etti. Bireysel dokunulmazlık oyununda yapılacak yemek, Somer şefin imza tabağı Barbunya Laksa oldu. Verilen süre ise 50 dakika idi. Süre bitiminde şeflerin tadımı sonucunda Emre ile Eren, öne çağrılan isimler oldu. Bu isimler arasında ve şefin tabağına en yakın yemeği yapan Eren, bireysel dokunulmazlığı kazandı.

MASTERCHEF'TE HAFTANIN İLK ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

MasterChef Türkiye'de bu akşam on birinci haftanın ilk takım oyunu oynandı. Mavi takım ile Kırmızı takım arasındaki kıyasıya mücadele sonrasında dokunulmazlığı kazanan Kırmızı takım oldu. Kaybeden Mavi takım ise bireysel dokunulmazlık oyunu ile ilk eleme adayını belirledi. Eren'in potaya gönderdiği Pelin, bu haftanın 1. eleme adayı oldu. Sonrasında toplanacak konseyde ise en çok oyu alan Emre ise haftanın ikinci eleme adayı oldu.

1- Pelin

2- Emre

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef'te haftanın ilk takım oyunu, düello şeklinde yapıldı. Oyun öncesinde şefler, yapılacak yemekleri açıkladı. Buna karşılık da kaptanlar, aynı anda kendi takımlarından hangi yarışmacının yapacağını belirledi. Altı adet yemek için kaptanların kararları ile birbirinden iddialı düello eşleşmeleri ortaya çıktı. Yarışmacılar yemeğe başladıktan bir müddet sonra şeflerin çaldığı korna ile herkes şok oldu. Şefler, sıraları yer değiştirdi. En arkadaki sıra en öne, öndeki sıra arka sıraya ve sonraki sıralarda bir arka sıraya geçti. Tüm yemekler için verilen süre 45 dakika idi. Süre bitiminde şefler, tek tek tadım yaparak düelloyu kazanan yarışmacıları açıkladı. Altı düellodan çoğunluğunu kazanan Kırmızı takım, MasterChef'te 1. dokunulmazlık oyununu kazandı.