2021 MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı? MasterChef'te eleme adayları kimler oldu?

MasterChef yarışma programında oluşturulan takımlar arasında yeni bir dokunulmazlık oyunu oynandı. 11 Ekim'de dokunulmazlığı kaybeden takım arasında kıyasıya bir mücadele yaşanırken haftanın ilk eleme adayı belirlendi. TV8 ekranların fenomen yarışma programı MasterChef'te dün akşam kim kazandı, eleme potasına kimin ismi yazıldı? soruların yanıtları ve yeni gelişmeler haberimizde.

MasterChef Türkiye'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun sunumu ile ekrana gelen MasterChef'te yeni bir dokunulmazlık oynandı hemen ardından haftanın ilk eleme adayı açıklandı. Peki MasterChef'te 11 Ekim eleme potasına kimin ismi yazıldı? Haftanın ilk eleme adayı kim oldu?

MasterChef 2021'in sekizinci haftasının ilk takım oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım arasında haftanın elenen adayı belirlendi.

HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef'te haftanın ilk oyununu kaybeden takım eleme potasına bir isim yazdı. Şeflerin tabağına en yakın tabağı hazırlayan isim belli oldu. Eleme potasına gönderdiği Mert ise haftanın ilk eleme adayı oldu.

ELEME ADAYLARI

Lahmacunu çıkaramayan 6 yarışmacı arasında yapılan oyun sonunda eleme adayı belirlenmiş ve Mert potaya giden ilk isim olmuştu. İkinci eleme adayı Rabia oldu. Oylamanın ardından Eren üçüncü aday seçildi.

MasterChef 2021'de sekizinci haftanın takımları belli oldu. Mavi takım kaptanı ile Kırmızı takım kaptanı, yeni haftayı kayıpsız kapatmak için takımlarına istedikleri isimleri almaya çalıştı. Geriye on beş isim kaldığı için bu hafta Mavi takım sekiz, kırmızı takım 7 kişiden oluştu. Mavi takım kaptanı Tahsin ve Kırmızı takım kaptanı Sergen'in seçimi ile oluşan takım kadroları şu şekilde;

MAVİ TAKIM: Tahsin (kaptan), Eren, Emre, Burcu, Mert, Azize, Rabia, Pelin

KIRMIZI TAKIM: Sergen (kaptan), Hasan, Araz, Dilara, Milhan, Safanur, Ateş