MasterChef dün akşam yedeklerden ana kadroya kim girmiş oldu? MasterChef Türkiye'de ana kadroya kim girdi?

MasterChef Türkiye yarışmasında yedeklerden ana kadroya girecek yeni bir isim 3 Ekim Pazar akşamı açıklandı. TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye'de ekrana gelen son bölümde yedek yarışmacılar ana kadroya girmek için mücadele etti. Peki 3 Ekim MasterChef Türkiye'de yedeklerden ana kadroya kim girdi, Masterclass ödülünü kim kazandı?

MasterChef 3 Ekim yedeklerde kalan yarışmacılar arasında yeni bir masterclass heyecanı yaşandı. Yarışmacılar altıncı kez karşı karşıya gelirken ana kadroya girmek için şeflerin istediği yemekleri en iyi şekilde hazırlamaya çalışmış oldu. Kıyasıya mücadelenin devam ettiği MasterChef Türkiye'de bu hafta yedeklerden ana kadroya kimlerin geçtiği, kimin kazandığı belli oldu.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'te ana kadro seçimi heyecanı bu hafta da devam etti. 3 Ekim Pazar akşamı yeni bölümü ile ekranlara gelen MasterChef yarışmasında şeflerin yaptığı tadımın ardından ana kadroya yeni bir isim açıklandı.

MasterChef Türkiye 2021'de 6. hafta heyecanı devam ederken yedeklerden ana kadroya girmek isteyen yarışmacılar tezgah başına geçti.

MASTERCHEF'TE KADROYA KİM GİRDİ? - 3 EKİM 2021

MasterChef Türkiye 2021'de yedeklerden ana kadroya girecek olan isim belli oldu. MasterChef'te 9 yedek yarışmacı bu akşam ana kadroya girebilmek için müthiş bir mücadele sergiledi. Şefler tarafından belirlenen tatlı Sufle oldu. 9 yarışmacı en iyi sufleyi yapabilmek adına mücadele verdi. Şefler tarafından beğenilen 3 isim belli oldu. Yedeklerden ana kadroya girebilmek için ikinci etaba geçen 3 yarışmacı bir kez daha kendi aralarında mücadele verdi ve tadım sonrası ana kadroya girecek olan isim belli oldu. Şeflerin tadımı sonrasında bu hafta elenen ismin yerine ana kadroya girecek olan yarışmacı Rabia Nur oldu.