'MasterChef Türkiye'de Mehmet Şef'ten genç yarışmacıya sürpriz teklif

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programlarından olan MasterChef Türkiye 4 Temmuz pazar akşamı yeni bölümü ile ekrana getirildi. Eleme turlarına katılan 18 yaşındaki İlayda Çankırı, salçalı bulgurlu köfte yaparken şeflerin dikkatini çekti. Çankırı'ya Mehmet Yalçınkaya'dan bir teklif geldi.

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danillo Zanna'nın jüri koltuğunda oturduğu TV8'in sevilen yarışma programlarından olan MasterChef Türkiye 2021'de eleme turları devam ediyor.

4 Temmuz pazar akşamı ekrana getirilen MasterChef Türkiye yarışmasına katılan 18 yaşındaki İlayda Çankırı, anneannesinin tarifi olan salçalı bulgurlu köfte yemeği ile şeflerin karşısına çıktı.

Yarışmaya Balıkesir'in Edremit ilçesinden katılan Edebiyat öğrencisi İlayda Çankırı, yemeği ile ilk turu geçmek için yeterli olarak görünmedi. İlayda, üç 'hayır' oyu aldı.

Somer Şef, 'Bizden eğitim almak istiyorsun, mutlaka almalısın, iyi bir elin var. Ama MasterChef eğitim almak için biraz erken' sözleri ile bir arkadaşının aşçılık eğitim merkezine yönlendirdi.

Mehmet Şef, 'Ben sana ücretsiz eğitim vermek istiyorum. Burası için çok erken ama eğer istersen ben sana ücretsiz olarak aşçılık eğitimi vereceğim' ifadelerini kullandı.