MasterChef'te haftanın elenen ismi açıklandı! MasterChef'te 26 Eylül kim elendi?

MasterChef'te elemeye kalan 6 isimden biri bu hafta yarışmaya veda edecek. Ekranların büyük ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye'de yine kıyasıya bir mücadelenin yaşanacağı eleme turu seyirciyi ekrana kilitleyecek. Peki MasterChef'te bu hafta kim elendi, kim gitti, elemeye kimler kaldı? Ayrıntıları ve yeni gelişmeler haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz.

MasterChef Türkiye adlı yarışma programı TV8 ekranlarında yeni bir eleme turu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Hafta başından beri belirlenen takımlar arasında oynanan dokunulmazlık oyunları sonrası elemeye kalan 6 kişi 26 Eylül Pazar günü elenmemek için yarışacaklar. Peki MasterChef Türkiye'de bu hafta kim elendi, kim gitti? Elemeye hangi isimler kaldı?

MASTERCHEF KİM ELENDİ? ELEME TURU NE ZAMAN?

MasterChef'te Mustafa, Sergen, Emre, Hamza, Hasan, Burcu eleme heyecanı yaşandı. MasterChef eleme gecesinde Risotto ve iki sos yapılması istendi. MasterChef'te yarışmacılardan üç tanesi eleme potasından kurtuldu. Sergen, Hasan ve Burcu eleme potasından kurtulan isimler oldu.

Eleme potasından kurtulan bir diğer isim Mustafa oldu. Mustafa, ''Eleme potasına alışmadan sıyrılmam lazım. Diğer arkadaşların yolu açık olsun. dedi. Birinci olabileceğini gördüğüm insanlar bile potadaydı. Oraya alışmaktan çok korkuyorum. Oraya düşmem de Şef tabağı oyununa kalmam.'' dedi.

MasterChef Türkiye'ye bu akşam veda eden isim Hamza oldu. Danilo Şef, ''Durmadan buradasın, sen bunu yaşadın. Ağır bir şey. Motivasyonunu yüksek tuttun. Takımı birleştirmeye çalıştın. Çok özelsin, teşekkür ederim.'' dedi. Mehmet Şef ise ''Seni duruşunla hatırlayacağız.'' cümlelerini belirtti.

MasterChef Hamza yarışmaya veda ederken, ''Benim için MasterChef bu akşam sona erdi. Bu yeteneksiz biriyiz demek olmuyor. Herkes çok yetenekli. Bugün her şey sondu. '' ifadelerini kullandı.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

1- Mustafa

2- Sergen

3- Emre

4- Hamza

5- Hasan

6- Burcu

Hamza elenen isim oldu.