MasterChef Türkiye'de bir ilk! Jüriden sürpriz karar

TV8 ekranlarının sevilen yapımlarından olan MasterChef Türkiye 2. eleme turları ile ekrana getirilmeye devam ederken son bölümde Mustafa, Mert ve Emre üçlü düelloda etli sarma yaptı. Tadım aşamasından sonra şefler aldıkları kararla herkesi şaşırttı. İki tabağı da çok beğenen şefler iki yarışmacıyı aynı anda üst tura çıkardı. Mehmet Yalçınkaya, 'MasterChef'te biz de ilk kez böyle bir şeye şahitlik ediyoruz' dedi.

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danillo Zanna'nın jüri koltuğunda oturduğu TV8'in yakından takip edilen yarışma programı MasterChef Türkiye 27 Temmuz Salı akşamı ekrana getirilen bölümünde, üçlü düello elemeleri heyecanı yaşandı.

Mustafa, Mert ve Emre jüri karşısına çıkarken etli sarma yemeğini kendilerine verilen süre içinde yapmaya çalıştı. Emre, elenen ilk isim olurken bir üst tura çıkacak isim için şefler karar veremedi.

Şefler iki tabağı da çok beğenirken karar vermek için yeniden tadım yaptı. Şefler uzun süre kendi aralarında konuştuktan sonra verdikleri kararı açıkladı.

Şefler iki ismin birden turu geçtiğini açıklarken MasterChef Türkiye'de bir ilk yaşanmış oldu. Alınan karardan sonra konuşan Mehmet Yalçınkaya, 'Başımıza çok gelen bir şey değil. O yüzden zor karar aldık. İlk kez böyle bir şeye şahitlik ediyoruz' dedi.

Somer Sivrioğlu da 'İlk kez bir yarışmadan bir değil iki yarışmacıyı birden üst tura geçirmek istedik. İki tane birbirinden üstün tabak var. İkinizi de üçüncü tura davet etmek istiyoruz' ifadelerini kullandı.