Dün akşam MasterChef'te yedeklerden ana kadroya kim girdi? MasterChef Türkiye 28 Ağustos 2021 kazananı kim oldu?

MasterChef Türkiye 2021 heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Tv8'in sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen yemek yarışması programında dün akşam yine büyük bir mücadele sergilendi. MasterChef Türkiye'nin 50. yeni bölümünde yedek kadrodan bir kişi ana kadroya geçmeye hak kazanacak. MasterChef Türkiye 28 Ağustos 2021 kazananı kim oldu? MasterChef'te yedeklerden ana kadroya kim girdi? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte tüm merak edilenler..

MasterChef Türkiye'de dün akşam yine nefesler tutuldu. Eleme adaylarından bir kişinin yerine geçecek isim yapılacak yemeklerin ve tadımların ardından belli oldu. MasterChef Türkiye'nin 50. yeni bölümünde yedek kadrodan bir kişi ana kadroya geçmeye hak kazanacak. Tüm program takipçileri MasterChef Türkiye 28 Ağustos 2021 kazananı kim oldu? MasterChef'te yedeklerden ana kadroya kim girdi? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. MasterChef Türkiye yeni bölüme dair tüm merak edilenleri sizler için derledik...

MASTERCHEF TÜRKİYE 28 AĞUSTOS 2021 KAZANANI KİM OLDU?

MasterChef Türkiye'de yedekler arasından ana kadroya girecek ilk yarışmacı dün akşam açıklandı. Yedekler arasından ana kadroya gidecek ilk yarışmacı Mustafa oldu.


MASTERCHEF'TE KİMLER ELEME ADAYI OLDU?

Tunahan, Tahsin, Burcu ve Görkem'in ardından Hamza ile Safanur da eleme potasında elenmemek için hünerlerini sergileyecek.