MasterChef'te üçüncü önlüğü kim aldı? 2021 MasterChef Türkiye ana kadroya kimler girdi?

MasterChef Türkiye yarışması TV8 ekranlarında büyük heyecanla kaldığı yerden devam ediyor. Uzun süredir katılım gösteren yarışmacılar arasından elenerek şekillenen yeni MasterChef Türkiye 2021 kadrosu belli oluyor. Peki MasterChef Türkiye 2021 ilk 3 yarışmacıları belli oldu mu? MasterChef Türkiye 2021 kesinleşmiş kadrosunda kimler var?

TV8 ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de kesinleşmiş kadro belli oluyor. Binlerce kişinin katıldığı MasterChef Türkiye 2021 yarışmasında mücadele kaldığı yerden devam ediyor. MasterChef Türkiye, 3'lü düelloların ardından 1 Ağustos günü ilk yarışmacı için büyük mücadele gerçekleşti. Sadece bir kişinin MasterChef'in kesin yarışmacısı olacağı düelloda ilk 6 yarışmacı belirlendi. Ardından 6 kişi arasında yaratıcılık oyunu gerçekleşti.

TV8 ekranlarının herkes tarafından büyük bir beğeni ve ilgiyle takip edilen yemek yarışması MasterChef Türkiye 2021 sezonu günler öncesinden başlamıştı. Üçlü düellolarla başarılı yarışmacılar 2. tura çıktı. 1 Ağustos Pazar günü ise seçilen 14 isim arasından 6 yarışmacı testi kebabı yemeğini en iyi yaparak yaratıcılık düellosuna kaldı. 6 kişi içinden çıkacak 1 yarışmacı ise MasterChef'in ilk yarışmacısı olacak.

MASTERCHEF ANA KADROYA KİM GİRDİ, ÜÇÜNCÜ ÖNLÜĞÜ KİM ALDI?

TV8 ile MasterChef ana kadroya 3. yarışmacıyla ilgili detaylar ve diğer tüm bilgiler şöyle;

14 MasterChef adayı arasından 6 kişi verilen testi kebabı yemeğini en iyi şekilde yaptı ve üst tura yükseldi. Yaratıcılık oyununda kazanan bir isim ise MasterChef'in ilk yarışmacısı olacak. Sergen ile Fatma arasından seçilen isim Fatma oldu.

Acun Ilıcalı yapımcılığında TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef 2021 yarışmasında 2 gündür yaşanan final turunda Fatma ve Milhan ana kadroya giren ilk 2 isim olmayı başarmıştı. Bugün yayınlanan MasterChef 2021 son bölümde ana kadroya girecek olan 3. yarışmacı için Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin jüriliğinde oyunlar oynandı.

Kritik final turunda son 6'ya kalmak isteyen yarışmacılar ilk olarak tiramisu tatlısını en başarılı yapan olmak için tezgah başında tüm hünerlerini gösterdi. Jüri şeflerin yarışmacılara verdiği sürenin tamamlanmasıyla, Mehmet, Danilo ve Somer şefler yarışmacıların ürünlerini tek tek tadarak değerlendirdi.

Şeflerin değerlendirmesi sonrasında normalde 6 kişi seçilmesi gereken final turu yaratıcılık yemeği yarışmasına 5 yarışmacı başarılı bulunarak seçildi. Jüri tarafından seçilen 5 isim şu şekilde;

İbrahim

Sergen

Sevgi

Dilara

Nursima

MASTERCHEF ANA KADROYA KİM GİRDİ - 3. ÖNLÜĞÜ KİM ALDI?

MasterChef 2021 kritik final turu mücadelesinde son 5'e kalarak mısır ana ürünüyle yaratıcılık yemeği oyununa kalma başarısı gösteren yarışmacılar, Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin en beğeneceği yemeği hazırlamak için tezgah başında mücadele verdi. Yarışmacılara verilen süre sona erdi ve jüri şefler ürünleri tadıma başladı. Tadım safhasının ardından jüri şefler en başarılı tabağı çıkaran Dilara'yı ana kadroya giren 3. yarışmacı olarak belirledi. Bugünün en başarılı ilk 3 ismi şöyle oldu,

1 - Dilara

2 - İbrahim

3 - Nursima

MASTERCHEF ANA KADRO YARIŞMACILARI KİMLER?

1- Fatma

2- Milhan

3 - Dilara Başaran