MasterChef'te bu hafta kırmızı ve mavi takımda kimler var? MasterChef Türkiye 13 Eylül kaptanlık oyununu kim kazandı?

MasterChef'te heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Haftanın başından yapılan yemek yarışmasıyla takım kaptanları belirlendi. Hemen ardından mavi ve kırmızı takımda kaptanlığı kazanan isimler tarafından yeni ekipler oluşturuldu. Peki 13 Eylül'de MasterChef kaptanlık düellosunu kim kazandı? Kırmızı ve mavi takımda kimler var?

MasterChef Türkiye yarışma programında kaptanlık yarışında kazanan isimler belli oldu. TV8 ekranlarında yayınlanan ekranların sevilen programın MasterChef'te haftanın kırmızı takımı ve mavi takımı oluştu. Peki MasterChef Türkiye 13 Eylül kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef'te bu hafta kırmızı ve mavi takımda kimler var?

13 Eylül Pazartesi günü MasterChef'in 66. bölümünde yarışmacılar, gecenin en iyi künefesini yaparak mavi takım kaptanlığını kazanmaya çalıştı. Sonrasında ise kırmızı takım kaptanı ile takım kadrolarını oluşturdular..

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna Şefler, mavi takım kaptanını belirlemek için yarışmacılardan künefe yapmalarını istedi. En iyi künefeyi yapan mavi takım kaptanı olarak kırmızı takım kaptanını seçti.

KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de yeni haftanın ilk oyunu, kaptanlık oyunu idi. On altı yarışmacı, mavi takım kaptanı olmak için hünerlerini sergiledi. Şeflerin istediği yemek ise künefe. Verilen 30 dakikalık süre sonunda şefler, tadım yaptı. Farklı yarışmacıların yaptığı yemekleri değerlendiren şefler, en başarılı yedi ismi açıkladı. Mehmet şefin seçtiği isimler Tahsin, Dilara, Hasan, Eren, Danilo şefin seçtiği isim Sergen, Somer şefin seçtiği isimler Emre ve Azize oldu. Şefler, bu yedi yarışmacının yaptığı künefeleri tekrar tadımını yaparak son değerlendirmesini açıkladı. MasterChef'te kaptanlık oyununu kazanan isim Dilara oldu.

KIRMIZI TAKIM KAPTANI KİM OLDU?

Kaptanlık oyunu sonrasında gözler kazanan isimde olacak. Mavi takım kaptanı olan Dilara, bir hafta boyunca mücadele edeceği Kırmızı takım kaptanı olarak Hamza'yı seçti.

MASTERCHEF'TE BU HAFTA MAVİ TAKIMDA KİMLER VAR?

Kaptan: Dilara

Takım: Mert, Sergen, Tahsin, Eren, Milhan, Azize, Ateş,

MASTERCHEF'TE BU HAFTA KIRMIZI TAKIMDA KİMLER VAR?

Kaptan: Hamza

Takım: Şükrü, Hasan, Emre, Hamza, Tunahan, Mustafa, Burcu, Sefanur