MasterChef Suzan Alim kimdir, kaç yaşında? MasterChef Suzan Alim aslen nereli, asıl mesleği nedir, ana kadroya girdi mi?

Suzan Alim, MasterChef 2021'de final turunda yaptığı yemeklerle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Tv8 ekranların büyük ilgiyle izlenen MasterChef'te yakından takip edilen Suzan Alim'in hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki MasterChef Suzan Alim kimdir, kaç yaşında? MasterChef Türkiye Suzan Alim aslen nereli, twitter ve instagram hesabı var mı?

Suzan Alim, Masterchef'ın yeni sezonunda adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Final turunda büyük mücadele veren Suzan Alim MasterChef Türkiye 2021 ana kadroda yarışmak için mücadele veriyor. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkan MasterChef Suzan Alim kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, asıl mesleği nedir, twitter ve instagram hesabı var mı? Ayrıntılar haberimizde.

MASTERCHEF SUZAN KİMDİR?

MasterChef Suzan Alim 31 yaşındadır. Ev hanımı olan MasterChef Suzan Erzincanlıdır. 2 çocuk annesi olan MasterChef Suzan Alim, İstanbul Sancaktepe'de yaşıyor. Sosyal medya platformu Instagram'da @suzanalim24 kullanıcı adıyla yer almaktadır.

SUZAN ALİM ANA KADROYA GİRDİ Mİ?

Suzan Alim MasterChef Türkiye ana kadroya girmek için mücadelesine devam ediyor. 16 kişilik kadroda yer alıp, almayacağı sergilediği performansa bağlı olarak, önümüzdeki günlerde belli olacak.