MasterChef Türkiye Safanur Bol nereli, instagram ve twitter adresi nedir? MasterChef Safanur Bol kimdir, kaç yaşında?

Safanur Bol, MasterChef 2021'de yaptığı yemeklerle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Tv8 ekranların büyük ilgiyle izlenen MasterChef'te yakından takip edilen Safanur Bol'un hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki MasterChef Safanur Bol kimdir, kaç yaşında, nereli, instagram ve twitter hesabı nedir?

Safanur Bol, Masterchef'ın yeni sezonunda adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Ana kadroda azmi ve mücadelesi ile dikkat çeken yarışmacılardan Safanur Bol'un hayat hikayesi merak konusu oldu. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkan MasterChef Safanur Bol kimdir, kaç yaşında, nereli, instagram ve twitter hesabı nedir?

Safanur Bol, MasterChef 2021'in ana kadrosunda yer alan yarışmacılardan. Ana kadro seçimlerinin ardından mavi takımda yarışan Safanur Bol liseye kadar olan eğitimini Bursa'da tamamladı. Bol, İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümünü tamamladı.

MasterChef programının ana kadrosunda yarışıyor. Kendisinden büyük iki kardeşi olan Bol, liseye kadar Bursa'da eğitim aldı. Ana kadroda yer almasının ardından mavi takımda yarışan Safanur Bol performansı ile MasterChef'in dikkat çeken yarışmacılarından biri oldu.

27 Ağustos 2021 Masterchef'te bireysel dokunulmazlığı kazanan isim ise Hasan oldu. Hasan 5.eleme adayı olarak Hamza'nın adını verdi. Mavi takım içerisinde yapılan oylama sonucunda son eleme adayı ise Safanur oldu.

SAFANUR BOL KİMDİR

19 Ağustos 1998 Bursa Gemlik doğumlu Safanur Bol 23 yaşındadır. Kendisinden büyük iki kardeşi olan Bol liseye kadar Bursa'da eğitim aldı.

İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü mezunu olan Safanur Bol İzmir'de tam burslu olarak okudu.

6 senedir İzmir'de yaşayan Bol ayrıca Ege Üniversitesi'nde Agroekoloji ve Sürdürülebilir Tarım üzerine Yüksek Lisans yapıyor.

Bol Fransa'nın Lyon kentinde bulunan Michelin yıldızlı La Mere Brazier'de stajyer olarak çalıştı. İzmir'de pastane şefi olan Bol, yurt içi ve yurt dışında birçok restoranda çalıştı.

MasterChef 2021'in ana kadrosunda yer alan Bol, mavi takımda mücadele ediyor.

Safanur Bol Instagram'da "safanurbol" kullanıcı adı ile paylaşım yapıyor.