Rabia Nur Çamurlu kimdir, neden elendi? MasterChef'te elenen Rabia Nur Çamurlu aslen nereli, kaç yaşında, instagram hesabı var mı?

MasterChef Rabia Nur Çamurlu, elemeye kalan isimler arasında. Türkiye'nin en çok izlenen yarışması MasterChef'de eleme adayları arasında yer alan Rabia Nur Çamurlu'ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Sosyal medya üzerinden yarışmacının bu hafta yarışmaya veda edeceği üzerine hakkında çıkan söylentiler ile birlikte takipçileri meraklandıran ''MasterChef Rabia Nur Çamurlu kimdir, kaç yaşında, nereli, neden elendi?'' soruların yanıtları haberimizde.

Rabia Nur Çamurlu, haftanın eleme adayları arasında yer aldığı MasterChef'te merak edilen isim oldu. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkan MasterChef Rabia Nur Çamurlu eleme öncesi son hünerlerini gösterecek. Ekranların büyük ilgiyle izlenen yemek yarışması MasterChef'te sezonun bu haftaki eleme adayı Rabia Nur Çamurlu elendi mi, kimdir, kaç yaşında, nereli?

MASTERCHEF PELİN ZAMAN ELENDİ Mİ?

TV8'in uzun yıllardır en sevilen yarışma programı MasterChef'te elemeye kalan Rabia Nur Çamurlu'nun yarışmaya veda edip etmeyeceği merak konusu olmuştu.

2021'in MasterChef'i olma hayali kuran yarışmacılar bu turda oldukça zorlandı. Yemeklerin tadımını yapan Danilo, Somer ve Mehmet Şef elenen ismi açıkladı.

24 Ekim 2021 tarihinde TV8'de ekrana gelen MasterChef Türkiye'de bu hafta elenen isim Rabi Nur Çamurlu oldu.

RABİA NUR ÇAMURLU KİMDİR?

Rabia Nur Çamurlu, 11 Eylül 1999, İstanbul doğumludur. Aslen Rizelidir. Bu yaşına kadar aşçılık alanın yer almıştır.

Ortaköy Zübeyde Hanım Anadolu Meslek Lisesi mezunudur. Üniversiteyi Nişantaşı üniversitesi aşçılık bölümünde okumuştur. Şuan Dream Group şirketinde çalışıyor.

Hayallerini gerçekleştirmek için Masterchef'te olduğunu belirten Rabia Nur Çamurlu, "Burada olmak hayallerime adım adım ulaşmak için çok önemli ve güzel bir yol." ifadelerinde bulunuyor.

MASTERCHEF RABİA NUR'UN INSTAGRAM HESABI NE?

MasterChef Türkiye 2021 kadrosuna yedeklerden seçilme başarısını gösteren Rabia Nur Çamurlu'nun Instagram adresi merak ediliyor. Rabia Nur Çamurlu, Instagram'da 'rabianurcmrl' kullanıcı adıyla yer alıyor ve 19,7 bin takipçisi bulunuyor.