MasterChef Pelin kimdir, kaç yaşında? MasterChef eleme adayı Pelin Zaman nereli, Instagram hesabı nedir?

Pelin Zaman, MasterChef Türkiye'de bu hafta eleme adayı olarak seçilen isimler arasında. TV8 ekranların sevilen yarışması MasterChef'te bireysel dokunulmazlığı kazanan isim yarışmacılar arasında Pelin Zaman'ı eleme potasına gönderdi. Peki MasterChef eleme adayı Pelin kimdir, kaç yaşında, Instagram hesabı nedir?

MasterChef'te eleme potasına ismi yazılan Pelin Zaman'ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. İnternet aramalarında en çok aranan isimler arasında yer alan MasterChef Pelin Zaman ile ilgili merak edilen detayları bu haberimizde derledik. Peki MasterChef Pelin Zaman kimdir, kaç yaşında, sevgilisi var mı, nereli? Detaylar haberimizde.

PELİN ZAMAN KİMDİR?

MasterChef Pelin 33 yaşındadır. MasterChef Pelin, hava limanında yolcu hizmetleri memurluğu yapmaktadır. İşletme mezunu olan Pelin Zaman, 2 yıl aşçılık eğitimi almıştır. Dünya mutfağına oldukça ilgili olan yarışmacı, ileride kendisine ait bir işletme açmak istiyor.

Sosyal medya platformu Instagram'da @pelinzamannn kullanıcı adıyla yer alan yarışmacı Pelin Zaman'ın, 10,3 bin takipçisi bulunmaktadır. Sevgilisi ile ilgili ise Esra Erol'a katıldığı iddia edilen bir isim var.

MASTERCHEF PELİN ELENDİ Mİ?

Masterchef Türkiye ana kadrosunda yer alan Pelin'in Masterchef macerası şuan için devam ediyor.