MasterChef MasterClass'ı kim kazandı? 26 Ağustos MasterChef MasterClass ödülü nedir?

MasterChef'te dün sezonun ilk MasterClass'ı verildi. 3 jüri üyesi tarafından ayrı ayrı verilen dersler sonrasında MasterClass yarışması yapıldı. Mehmet Şef kırmızı et için kuzunun nasıl ve nereden parçalanması gerektiğini anlatırken, Danoli Şef pişirme tekniklerini anlattı. Somer Şef ise şişte kebap tarifini anlattı. İzleyenler MasterClass yarışmasını kimin kazandığını araştırıyor. Peki, MasterChef MasterClass'ı kim kazandı? 26 Ağustos MasterChef MasterClass ödülü nedir?

Tv8'in sevilen programı MasterChef'te yeni sezon tüm hızıyla devam ediyor. Takımlar arası yapılan yarışmalar sonrasında bugün 3 jüri üyesi tarafından ilk MasterClass verildi. Akabinden yarışmacılar bireysel olarak yarıştı. MasterClass yarışını kazanana ise ödül verildi. Peki, MasterChef MasterClass'ı kim kazandı? 26 Ağustos MasterChef MasterClass ödülü nedir?


MASTERCHEF MASTERCLASS'I KİM KAZANDI?

İlk turu geçen isimler; Mert, İbrahim, Hamza, Emre, Sergen, Hasan, Tahsin, Görkem olarak açıklandı.

İkinci turda ise yarışmacılardan 50 derece pişmiş et yapmaları istendi. En yakın dereceyi tutturan Hasan, Mert, Tahsin, İbrahim son oyuna kalmayı garantiledi.

MasterClass'ın final oyununda istenen 70 derecede pişmiş et oldu. Kazanan ise Tahsin oldu.

MASTERCLASS ÖDÜLÜ NEDİR?

MasterChef Türkiye'de ilk MasterClass'ta kazanan yarışmacıya verilecek ödül; evde kullanmak üzere mikser, hamur yoğurma makinesi ve bıçak setinden oluşan mutfak gereçleri olarak açıklandı

2021 MASTERCHEF TÜRKİYE YARIŞMACILARI

Fatma Polat

Milhan Erdem

Dilara Başaran

İbrahim Cingözler

Tunahan Ak

Şükrü Özsarı

Hamza Mercimek

Burcu Önal

Görkem Demiral

Hasan Biltekin

Tahsin Küçük

Eren Kaşıkçı

Mert Yılmaz

Safanur Bol

Emre Büber

Sergen Özen