MasterChef Türkiye'de Mavi, Kırmızı takım kadrolarında kimler var? MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye'nin 4 Ekim tarihli son bölümünde kaptanlık düellosunu kazanan isim açıklandı. Jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın açıkladığı mavi takım kaptanı ile kırmızı takım kaptanı belli oldu. Yedinci haftanın takımları ise kaptanların belirlemiş olduğu isimler sayesinde netleşmiş oldu. Peki MasterChef kaptanlık düellosunu kim kazandı? 4 Ekim MasterChef Türkiye'de takımlar nasıl oluştu?

TV8 ekranlarında MasterChef Türkiye 2021 mücadelesi devam ediyor. Kaptanlık yarışı için karşı karşıya gelen yarışmacılardan biri şeflerin tadımı sonrası mavi takım kaptanı seçildi. Kazanan isim kırmızı takımın kaptanını seçerken aynı zamanda karşılıklı yarışacakları takımları oluşturdular. Söz konusu 4 Ekim tarihli MasterChef yarışmasını izleyenler; "Kaptanlık düellosunu kim kazandı? MasterChef'te Mavi takım ile Kırmızı takım kadroları nasıl oluştu?" sorusuna yanıt arıyor...

Ekranların sevilen yarışması MasterChef Türkiye 2021'de lezzet mücadelesi, yedinci hafta ile devam ediyor. Heyecanla izlenen yarışmada son elenen isim Şükrü olurken yedeklerden katılan son yarışmacı ise Rabia oldu. MasterChef 2021'in 4 Ekim Pazartesi tarihli bölümünde yarışmacılar arasında kıyasıya kaptanlık oyunu mücadelesi yaşandı.

Jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna, kaptanlık yarışında haftanın kazanan ismi belirledi.

MASTERCHEF'TE KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANACAK? - 4 EKİM 2021

MasterChef'te kaptanlar düellosunda şeflerin istediği yemek yaprak sarma oldu. Fakat bu sefer farklı bir düello ekrana geldi. 15 dakika içinde kendilerine numune olarak verilen yaprak sarma gibi en çok yaprak sarması hazırlayan kaptan, düelloyu kazandı. Süre sonunda şefler, verdikleri kriterlere uygun şekilde ne kadar yaprak sarması hazırladığını saydı. Buna göre Hasan 14 tane yaparken Mustafa 16 tane yapmayı başardı. Böylece Mustafa, kaptanlar düellosunu kazandı.

AVANTAJ NEYDİ?

Somer şef, kaptanlar düellosu öncesinde kazanılacak avantaja dair detayları açıkladı. Buna göre düelloyu kazanan kaptanın ilk takım oyununda kazanacağı avantaj, seçmeli olmayacak. Ve avantajın ne olduğu dokunulmazlık oyunu öncesinde açıklanacak. Ayrıca, kazanan kaptan, ailesiyle görüntülü görüşmeye yapacaktı.

MASTERCHEF'TE KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef'te yedinci haftanın ilk oyununda yarışmacılar kaptanlık için mücadele etti. Şeflerin bu oyunda yarışmacılardan istediği ürün profiterol oldu. Mavi takım kaptanını kim olacak belirlemek için istenilen 30 adet profiterol için süre bir saat verildi. Yarışmacılar, en güzel, en lezzetli profiterolü yapmak için hünerlerini sergiledi. Süre sonunda şefler, tadım yaparak başarılı yarışmacıları belirledi. Son beşe kalan isimler; Mustafa, Azize, Sergen, Safanur ve Hasan oldu.

MAVİ TAKIM KAPTANI KİM OLDU?

Şefler, MasterChef 2021 yeni bölümde kazanan isimi belirlemek için son değerlendirmeyi açıkladı. Beş isim arasında da sıyrılan Hasan, bu haftanın mavi takım kaptanı oldu

KIRMIZI TAKIM KAPTANI KİM SEÇİLDİ?

MasterChef'te yedinci haftanın mavi takım kaptanı Hasan oldu. Hasan, bir hafta boyunca mücadele edeceği Kırmızı takım kaptanı olarak Mustafa'yı seçti.

HAFTANIN TAKIMLARI NASIL OLUŞTU?

MAVİ TAKIM: Hasan (Kaptan), Eren, Sergen, Emre, Mert, Milhan, Ateş, Safanur

KIRMIZI TAKIM: Mustafa (Kaptan), Tahsin, Araz, Dilara, Rabia, Azize, Burcu, Pelin