İbrahim Cingözler kimdir, kaç yaşında? MasterChef 2021 yarışmacısı İbrahim Cingözler aslen nereli?

MasterChef İbrahim Cingözler haftanın MasterClass'ı kazanan ismi olması ile birlikte dikkat çeken yarışmacılar arasında. Ana kadroda yarışan MasterChef İbrahim Cingözler yaptığı yemeklerle takdir toplayan yarışmacılar arasında yer alıyor. Peki MasterChef İbrahim Cingözler kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, twitter ve instagram hesabı var mı?'' Ayrıntılar haberimizde.

İbrahim Cingözler bu hafta MasterChef'te MasterClass'ı kazanan isim oldu. Yeni haftasında yeni takımlar arasındaki mücadele sonunda MasterClass ödülünü alan MasterChef İbrahim Cingözler'ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. İnternet aramalarında "MasterChef İbrahim Cingözler kimdir, kaç yaşında, nereli, twitter ve instagram hesabı var mı?" sorularına yanıt aranıyor.

MASTERCHEF İBRAHİM CİNGÖZLER KİMDİR?

Adana'nın Seyhan ilçesinde hayata gözlerini açan MasterChef Türkiye İbrahim Cingözler, 1996 doğumlu. 25 yaşındaki genç isim, 3 çocuklu bir ailenin en küçük çocuğu. Üniversite dönemine kadar doğup büyüdüğü Adana'da hayatını devam ettiren İbrahim Cingözler, yüksek eğitimi için kentten ayrıldı ve o tarihten sonra hayatına yeni yön verdi.

EĞİTİMİ

Yarışmaya Bodrum'un yöresel ürünleriyle hazırladığı 'Egeden' yemeğiyle katılan ve tüm şeflerin onayını ve beğenisini alarak yoluna devam eden MasterChef Türkiye İbrahim Cingözler'in eğitimi de merak konusu oldu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Adana'da alan Cingözler, üniversite sınavında ise Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mengen Aşçılık bölümünü kazandı. Aşçılık kariyerinin bu şekilde başladığını dile getiren Cingözler, üniversiteyi kazandığı yılın yaz dönemiyle birlikte mutfağın farklı bölümlerinde çalışmaya başladığını belirtti.

KARİYERİ

Genç ve yetenekli yarışmacı, yaz dönemlerinde Bodrum'da çalışırken, kış dönemlerinde de eğitim hayatını başarılı bir şekilde tamamlamayı başardı. Cingözler'in hayatını değiştiren olay ise Marmaris'te yaşandı. Burada mutfak benliğini oturtan ve şu an olduğu kişi olmasını sağlayan Turgay Şef'le çalışma imkanı yakaladağını anlatan Cingözler, ilerleyen zamanlarda tekrar memleketi Adana'ya döndüğünü ve yaklaşık 3 sene burada çalışma hayatına devam ettiğini söyledi. Cingözler, sonraki zamanlarda da askerlik görevini yerine getirerek Bodrum'a yerleşti ve göz dolduran tabaklarını bu tatil cennetinde yapmaya devam etti. Mutfağın her bölümünde farkını ortaya koyacak kadar çalışma fırsatı yakalayan Cingözler, son olarak MasterChef Türkiye macerasına katılmak için işinden istifa etti ve yeni bir heyecana doğru yol aldı.

"MASTERCHEF TÜRKİYE'YE ÖĞRENMEYE GELDİM"

İşinden istifa ederek, bir arkadaşının yoğun ısrarıyla MasterChef Türkiye yarışmasında yeteneklerini sergilemeye karar veren İbrahim Cingözler, ilk elemelere ablasıyla birlikte geldi. 'Egeden' isimli tabağıyla tüm şeflerin dikkatli bakışlarını üzerine çekmeyi başaran Cingözler, 'MasterChef'e öğretilenleri öğrenmeye geldim' sözüyle de takdir topladı.

MASTERCHEF TÜRKİYE İBRAHİM CİNGÖZLER EVLİ Mİ?

MasterChef Türkiye İbrahim Cingözler'in özel hayatı da yarışmanın sevenleri tarafından merak edilir oldu. 25 yaşındaki genç aşçı, henüz evli değil, bekar.

MASTERCHEF TÜRKİYE İBRAHİM CİNGÖZLER'İN INSTAGRAM HESABI

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Cingözler, Instagram'da 'ibrahim_cingozler' kullanıcı adıyla yer alıyor. 8 bin kişiye yakın takipçisi bulunan Cingözler, sosyal medya hesabından hayatına dair kareleri paylaştığı gibi yemek yapmaya ve yemeklere olan tutkusunu ifade eden paylaşımlara da yer veriyor.