MasterChef finali hangi gün, birincilik ödülü ne? MasterChef finali ne zaman?

Türkiye'nin sevilen yarışma programı MasterChef'te sona gelindi. Birbirinden hünerli adayların mücadele ettiği MasterChef finali şimdiden heyecanla beklenmeye başlandı. Tv8 ekranlarında yayınlanan ve Mehmet, Somer ve Danilo Şef'in jüriliğini yaptığı programda finale sayılı günler kala yarı final heyecanı yaşanıyor. Peki, MasterChef ne zaman bitiyor, birincilik ödülü ne kadar?

Tüm Türkiye'nin heyecanla beklediği MasterChef finali için geri sayım başladı. Son 3 yarışmacının birinci olmak için ter döktüğü MasterChef Türkiye finali ile yerini Survivor'a bırakacak. Yarışmada son 3'e kalan Eren, Tahsin ve Hasan'in mücadelesi devam ederken aralarından 2 isim büyük finalde karşı karşıya gelecek. Peki, MasterChef finali hangi gün?

MASTERCHEF FİNALİ NE ZAMAN?

Tv8 ekranlarında yayınlanan, yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği MasterChef Türkiye, 14 Ocak Cuma günü final yapacak. Survivor 2022 ise ilk bölümüyle 15 Ocak Cumartesi akşamı ekranlarda olacak.

MASTERCHEF BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ NE?

MasterChef şampiyonuna verilecek hediye henüz belli olmadı. 2020 yılında yapılan MasterChef Türkiye birincisine şampiyonluk kupasının yanında lüks bir otomobil verilmişti. MasterChef 3. sezonda birinciye 500 bin TL ödül taktim edilmişti.