MasterChef final canlı izle! TV 8 MasterChef Türkiye final bölümü full izle!

MasterChef final canlı yayını ile dün akşam TV 8'de ekrana geldi. 2018'de başlayan programın jüri üyeleri arasında Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yer alıyor. Kıran kırana bir mücadelenin yaşanacağı program MasterChef final canlı izleme ekranı sizlerle....

MasterChef final bölümü ile ekrana geldi. TV 8'in severek takip edilen yarışmasında büyük mücadele Eren ve Hasan arasında yaşandı. Bölümü kaçırmak istemeyen izleyiciler 'MasterChef final canlı izle' şeklinde araştırmalar yapıyor. Biz de sizler için MasterChef final canlı yayın linkine haberimizde yer verdik.

MasterChef final canlı izle!

MASTERCHEF'TE NELER YAŞANDI?

MasterChef Türkiye 2021 şampiyonu Eren oldu.

İlk final akşamında MasterChef jürisi, yarışmacılardan üç yemek istedi. İlki yarışmaya ilk katıldıkları tabak, ikincisi yaratıcılık, üçüncüsü ise hayatlarında önemli bir yeri olan yemekler olarak açıklandı.

İki gün üst üste yapılan oyunlarla 2021 MasterChef şampiyonu belirleniyor. Şampiyon ise cuma günü canlı yayında yapılan oyunlar netleşmiş olacak. Perşembe günü Hasan ve Eren, üç farklı yemek hazırladı. Yemekler için verilen sürenin bitiminde şefler, yarışmacılara on üzerinde puan verdi.

MasterChef'e katılırken yaptıkları ilk yemekte 24 puanla Eren öne geçti. Hasan ise 20 puanla ikinci oyuna geçmiş oldu. Yarışmacılar ikinci etapta yaratıcılık yaptı ve Eren yine birinciliğini sürdürdü.

MasterChef puan durumu nasıl? MasterChef'te kim kaç puan aldı?

MasterChef Türkiye şampiyonluk ödülü ne kadar? MasterChef şampiyonu ne kazanacak, büyük ödül ne?