Fatma Polat kimdir, kaç yaşında? 2021 MasterChef Türkiye'de eleme adayı Fatma Polat aslen nereli, twitter ve instagram hesabı var mı

MasterChef Fatma Polat haftanın ikinci eleme adayı olması ile birlikte dikkat çeken isimler arasında. Ana kadroda yarışan MasterChef Fatma Polat yaptığı yemeklerle takdir toplayan yarışmacılar arasında yer alıyor. Peki MasterChef Fatma Polat kimdir, kaç yaşında, nereli, twitter ve instagram hesabı var mı? Ayrıntılar haberimizde.

Fatma Polat bu hafta MasterChef'te ikinci eleme adayı olarak seçildi. Yeni haftasında yeni takımlar arasındaki mücadele sonunda haftanın ilk eleme adayları arasındaki yerini alan MasterChef Fatma Polat eleme potasına girmesiyle birlikte gündeme geldi. İnternet aramalarında "MasterChef Fatma Polat kimdir, kaç yaşında, nereli, twitter ve instagram hesabı var mı?" sorularına yanıt aranıyor.

MasterChef Fatma, bu haftanın ikinci eleme adayı oldu. Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden olan MasterChef Fatma, final turunda ana kadroya kalmayı başaran ilk yarışmacıydı.

Eleme potasına giren ikinci yarışmacı olan MasterChef Fatma, hayat hikayesi en çok merak edilen ve araştırılan yarışmacılardan birisi. Boksa olan ilgisi ve eğitimi olmamasına rağmen başarılı yemekleri ile dikkat çeken MasterChef Fatma Polat hakkındaki merak edilenler haberimizde.

MASTERCHEF FATMA POLAT KİMDİR?

MasterChef 2021 ana kadrosuna girmeyi başaran Fatma Polat, 16 Ekim 1983 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Sivaslı olan Fatma Polat'ın 2004-2008-2010 yıllarında doğan üç çocuğu var.

İstanbul'da özel bir üniversitede aile danışmanlığı eğitiminden mezun olan Fatma Polat, İstanbul üniversitesi sosyoloji 4. sınıf ve İstanbul'da özel bir üniversitede psikoloji 2. sınıf öğrencisi. Öğrenmeye doymayan yarışmacı, yüksek lisansını da klinik psikoloji alanında yapmayı hedefliyor.

BOKS YAPMAYI VE MOTORSİKLET KULLANMAYI SEVİYOR!

MasterChef 2021 ana kadrosuna giren Fatma Polat, çok yönlü bir yarışmacı. Boks ve Muay Thai yapan Fatma Polat, kitap okumayı çok seviyor. Ağırlıkla, psikoloji ve edebiyata yönelik kitapları okumayı tercih eden yarışmacı, şiir ve şairlere olan hayranlığını da belirtiyor.

Hayattaki en büyük tutkularımdan biri Türk kahvesi olan Fatma Polat, türkü ve sanat müziği dinlemeyi sevdiğini belirtiyor. Motosiklet tutkusunu ise "Motosiklet kullanmayı severim, bana kendimi güvensiz ama özgür hissettiriyor." Sözleri ile tanımlıyor.

INSTAGRAM HESABI NEDİR?

MasterChef Türkiye 2021 yarışmacıları arasında yer alan Fatma Polat, Instagram'da "fffatmapolat" kullanıcı adıyla yer alıyor. Günlük hayatından paylaşımların yer aldığı Instagram hesabında Fatma Polat'ın şu an 18 bin takipçisi bulunuyor.

MUTFAK, KENDİNİ EN İYİ HİSSETTİĞİ ALAN!

Kendimi en iyi hissettiğim alan mutfaktır, denemeyi, başarılı ve başarısız olmayı severim. Yeniliğe açık olduğum söylenebilir. Bu sebeple başarısız olduğumu düşündüğüm her şeyi yeni bir öğreti kabul ederim.

Masterchef 2021 yarışmasına katılma fikrini bana veren kardeşim Sukan ve kıymetli eşi Merve, hayatıma yeni bir soluk getirdi.

ANA KADROYA NASIL GİRDİ?

MasterChef 2021'in 1. turunda kayınvalidesinden öğrendiği Malatya yöresine ait yumurtalı köfte ile yarışmada boy göstermiştir. Şeflerin beğenisini alan yarışmacı üçlü düellolara da katılmaya hak kazanmıştır.

MasterChef'in 18. bölümünde Fatma Polat, Begüm Mıçı ve Yusuf Altuntaş ile yarıştı. Yarışmacılardan deniz mahsullü pilaki hazırlamaları istendi. Verilen süre sonunda yarışmacılar hazırladıkları yemekleri şeflerin beğenisine sundu. En az beğenilen ve yarışmaya veda eden isim Yusuf Altuntaş olurken, düelloyu kazanarak bir üst tura çıkmayı başaran yarışmacı Fatma Polat olarak belirlendi.

Final turu ilk gününde yarışmacılardan testi kebabı yapmaları istendi. Bu turda başarılı olan isimler; Ateş, Milhan, Tunahan, Berk, Sergen ve Fatma oldu. Sonraki turda ise yarışmacılara ana ürün olarak kiraz verildi. Verilen süre sonunda en iyi yaratıcı yemeği yapan isim ise Fatma Polat oldu. Böylece, MasterChef 2021 ana kadroya giren ilk yarışmacı Fatma Polat oldu.