Emre Büber kimdir, kaç yaşında? 2021 MasterChef Türkiye'de eleme adayı Emre Büber aslen nereli, twitter ve instagram hesabı var mı

MasterChef Emre Büber haftanın ilk eleme adayı olması ile birlikte dikkat çeken isimler arasında. Ana kadroda yarışan MasterChef Emre Büber efendiliğiyle takdir toplayan yarışmacılar arasında yer alıyor. Peki MasterChef Emre Büber kimdir, kaç yaşında, nereli, twitter ve instagram hesabı var mı? Ayrıntılar haberimizde.

Emre Büber, bu hafta MasterChef'te eleme adayı olarak seçildi. Dünyaca ünlü İngiliz şef Jamie Oliver ile birlikte çalıştığını dile getiren MasterChef Emre Büber eleme potasına girmesiyle birlikte gündeme geldi. İnternet aramalarında "MasterChef Emre Büber kimdir, kaç yaşında, nereli, twitter ve instagram hesabı var mı?" sorularına yanıt aranıyor.

MasterChef Emre, bu haftanın ilk eleme adayı oldu. Avusturya doğumlu olan MasterChef Emre, yarışmanın dikkat çeken isimlerinden. Bu hafta, Kırmızı takım kaptanı olan MasterChef Emre Büber, eleme adayı olması sonrasında araştırılmaya başlandı.

Lezzet ve heyecan dolu yarışma programı MasterChef Türkiye'de haftanın ilk eleme adayı Emre Büber oldu. Bu akşam, dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takım kaptanı olan Emre, yarışmaya on beşinci sıradan ana kadrosuna girmişti. Başarılı kariyeri ile dikkat çeken MasterChef Emre'nin hayatı, eleme adayı olunca merak konusu oldu.

MASTERCHEF EMRE BÜBER KİMDİR?

MasterChef Emre Büber, 26 yaşında ve aslen Konya Bozkırlıdır. Lise eğitimini Açık öğretim lisesinde tamamlayan Emre Büber, 2015'de Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu'nda Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığından mezun oldu.

Ailesinden dedesi 1969'da Avusturya'ya gitmiştir. Emre de Avusturya'da doğmuştur ancak 12 yaşında Türkiye'ye gelip okuluna devam etmiştir.

Avusturya'da kokoreç, şırdan ve Adana şiş yapan bir mekanda çalışan Emre Büber, dünyaca ünlü İngiltereli şef Jamie Oliver'la da çalışmıştır.

Emre Büber, 4 yıl Antalya'da animatörlük yaptıktan sonra 19 yaşında Avusturya'ya geri döndü. 2 yıl süpermarkette çalıştıktan sonra yaklaşık 3-4 yıl profesyonel mutfakta çalıştı. Yemek yapmayı sevdiğini ifade eden Emre Büber, doğal ürünler yetiştirip onları sezonunda kullanmayı hedeflemiş.

EN BÜYÜK HAYALİ

MasterChef ana kadrosuna giren Emre Büber, ileride bir çiftlik restoranım olmasını, insanlara ürün değerini göstermek istediğini ve şuan MasterChef'te hedefim finalde yarışmak olduğunu söyledi.

INSTAGRAM HESABI NEDİR?

Ana kadroya giren MasterChef Emre Büber'in sosyal medyada kullandığı hesaplar merak ediliyor. MasterChef Emre Büber, Instagram'da "emres.kitchen" kullanıcı adıyla yer alıyor. Yaptığı yemekler ve günlük hayatında paylaşımların olduğu hesabının şu an 18 bin takipçisi bulunuyor.

ANA KADROYA NASIL GİRDİ?

MasterChef 2021 ana kadrosuna giren Emre Büber, ilk eleme turunda mantarlı bıldırcın yemeği yapmıştır ve jürilerin takdirini kazandı. Üç eve oyu alarak düello turuna kalan Emre Büber, Mert Özen ve Mustafa Ozan ile yarıştı. Bu turda istenen yemek etli yaprak sarma idi. Verilen süre sonunda şeflerin verdiği karar MasterChef Türkiye tarihinde bir ilk oldu. Bu turu Emre Büber ve Mustafa Ozan birlikte geçti ve ikili final turuna kaldı.

MasterChef Emre Büber, final turunda üçüncü grupta mücadele etti. Bu grupta beşinci günde yarışmacılardan fish and chips yapmaları istendi. İlk turda Emre Büber ile birlikte Melis, Atakan, Nejdet, Rabia ve Yiğit yaratıcılık oyununa geçti. Bu bölümde verilen ana ürün bamya ile gecenin en yaratıcı tabağını çıkaran Emre Büber oldu. Böylece Emre Büber, MasterChef Türkiye 2021 ana kadrosuna katılan 15. yarışmacısı oldu.