31 Ağustos MasterChef elemeye kimler kaldı? MasterChef'te bireysel dokunulmazlığı kim kazandı?

MasterChef adlı yarışma programı yeni bölümü ile TV8 ekranlarında sevenleriyle buluştu. Kıyasıya mücadelenin devam ettiği 2021 MasterChef Türkiye'de günün dokunulmazlığı kazanan ismi ve eleme adayları açıklandı. İnternet aramalarında ''MasterChef Türkiye'de dokunulmazlığı kazanan kim, elemeye kimler kaldı?'' soruların yanıtları merak konusu oldu.

MasterChef Türkiye'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Mavi takım ile Kırmızı takım arasındaki mücadelenin yeni gelişmeleri programı izleyenler tarafından yakından takip ediliyor. Hafta içi yapılan yemekler ile jürinin beğenisini kazanan isimlerden dokunulmazlık ve haftanın eleme adayları belirlendi. Peki MasterChef eleme adayları belli oldu mu? 2021 MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı?

MasterChef Türkiye'de dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme adaylarıbelli oldu. MasterChef 2021'de ilk hafta sonunda elenen ismin yerine yedeklerden Mustafa Ozan katıldı. Haftanın ilk gününde yarışmacılar, kaptanlık oyununda karşı karşıya geldi.

Kazanan Tahsin, Mavi takım kaptanı olurken Kırmızı takım kaptanı olarak Emre'yi seçti. İki kaptanın seçimi ile oluşan takımlar, bu akşam MasterChef 53. bölümde konsepti "mezeler" olan dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Dokunulmazlığı kazanmak isteyen takımlar arasında kıyasıya mücadele yaşandı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna şefler, verilen sürede en lezzetli mezeleri yapan takımı açıkladı.

Kaybeden takım ise bireysel dokunulmazlık oyunu için bir kez daha mutfağa girecek ve kazanan isim, bir arkadaşını eleme potasına gönderecek. Sonrasında konseyde de ikinci eleme adayı belli olacak. 31 Ağustos MasterChef Türkiye yeni bölüme dair tüm gelişmeler haberimizde.

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de bu akşam ekrana gelen ilk dokunulmazlık oyununda Tahsin'in kaptanı olduğu Mavi takım ile Emre'nin kaptanı olduğu Kırmızı takım, karşı karşıya geldi. Dokunulmazlık oyunu konsepti ise mezeler...

Şefler, takımlardan on adet meze yapmasını istedi. Bu meze çeşitleri; mercimek köfte, vişneli yaprak sarma, fava, levrek marin, çerkez tavuk, balık köftesi, ciğer tava, paçanga böreği, tereyağlı karides, çıtır kabak... Bu yemekleri yapmaları için verilen süre ise 1 saat oldu. Dokunulmazlık oyunu öncesinde şefler, mavi takıma kazandıkları avantaj için üç seçenek sundu. Mavi takım, beş dakika ek süre avantajını seçtiğini söyledi.

Süre sonunda şefler, takımların hazırladığı mezeleri tek tek tadımını yaptı. Sonrasında değerlendirme sonucunda hangi yemekte hangi takım başarılı sırayla açıklandı. On adet mezeden altısını rakibine göre daha iyi yapan Mavi takım, ilk dokunulmazlık oyununu kazandı. Gecenin en iyi yemeği kırmızı takımın kazandığı ciğer tava oldu. Vişneli yaprak sarma da ise şefler, her iki takımın da kazanamadığını açıkladı.

MasterChef Sergen Özen kimdir, kaç yaşında? MasterChef dokunulmazlığı kazanan Sergen aslen nereli, twitter ve instagram hesabı var mı?

MASTERCHEF'TE BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef 2021'de dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım, siyah önlükleri ile mutfağa bir kez daha girdi. Bireysel dokunulmazlık oyununda yapılacak yemek Somer Şefin imza tabağı Pithivier oldu. Oyun öncesinde şef, yarışmacılara yemeğin tüm püf noktalarını açıkladı. Yemeğin yapılması için verilen süre ise 45 dakika idi. Süre sonunda şefler, dört yarışmacının yaptığı yemeği başarılı buldu. Bu isimler; Sergen, Burcu, İbrahim ve Emre oldu. Finalde ise bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan ismin Sergen olduğu açıklandı.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

MasterChef'te dün akşam haftanın ilk iki eleme adayı belli oldu.

Bu eleme adaylarından biri, bireysel dokunulmazlığı kazanan isim tarafından belirlendi. Dokunulmazlığı kazanan Sergen, eleme potasına gönderdiği isim Emre oldu. Sonrasında toplanacak konseyde her yarışmacı, ikişer isim yazdı. Oylama sonucunda beşer kez isimleri yazılan Safanur ile Fatma arasında kimin eleme adayı olacağı Sergen'in verdiği oylar ile belirlendi. Sergen, Fatma ve Burcu'nun isimlerini yazdı. Böylece Fatma'nın ismi altı kez yazıldı ve eleme potasına giren ikinci yarışmacı oldu.

MasterChef Emre Büber kimdir, kaç yaşında? 2021 MasterChef Türkiye'de eleme adayı Emre Büber aslen nereli, twitter ve instagram hesabı var mı

MasterChef Fatma Polat kimdir, kaç yaşında? 2021 MasterChef Türkiye'de eleme adayı Fatma Polat aslen nereli, twitter ve instagram hesabı var mı?