MasterChef Dilara Başaran kimdir, kaç yaşında? MasterChef Dilara Başaran aslen nereli, mesleği nedir?

Dilara Başaran, MasterChef 2021'de final turunda yaptığı yemeklerle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Tv8 ekranların büyük ilgiyle izlenen MasterChef'te yakından takip edilen Dilara Başaran'ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. MasterChef'te üçüncü ana kadroya geçen Dilara Başaran kimdir, kaç yaşında? MasterChef Dilara Başaran aslen nereli, mesleği nedir?

Dilara Başaran, Masterchef'ın yeni sezonunda adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Final turunda büyük mücadele veren Dilara Başaran MasterChef Türkiye 2021 ana kadroda yarışmaya hak kazandı. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkan MasterChef Dilara Başaran kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, asıl mesleği nedir? Ayrıntılar haberimizde.

Dilara Başaran, MasterChef'te üçüncü ana kadroya geçen isim oldu. İlk 6 kişi arasından en iyi yaratıcı tabağı çıkararak MasteChef Türkiye 2021'in yarışmacısı oldu.

MASTERCHEF DİLARA KİMDİR?

Başaran, 24 yaşında ve turizm lisesinde okurken staj yapmaya başladı. O yıllarda mutfağa ilgisi arttı. Tavada levrek yapan genç yarışmacı, jüri üyeleri etkilemeyi başardı ve bir üst tura çıkmaya hak kazandı. Yemeğe olan aşkının onu öne çıkaracağını ve kendisine yarışmayı kazandıracağını düşünen Dilara Başaran, Instagram hesabında ortaya çıkardığı tabakları paylaşıyor. Instagram hesabı ise @dilarabasarann